Setari Cookie-uri

Invioreaza-ti tenul cu o masca potrivita!

Continua procesul de ingrijire zilnica si completeaza cu aplicarea unei masti speciale, cel putin o data pe saptamana. Pentru indepartarea impuritatilor, Caudalie iti recomanda crema exfolianta delicata Pulpe Vitaminee cu ulei hidratant din samburi de struguri si miere pentru stimularea regenerarii celulare.

Comunicat de presa

Celule moarte, piele iritata, deshidratata ca urmare a schimbarilor de temperatura? Ca sa elimini problemele tenului tau, acorda-i mai multa atentie!

Continua procesul de ingrijire zilnica si completeaza cu aplicarea unei masti speciale, cel putin o data pe saptamana. Pentru indepartarea impuritatilor, Caudalie iti recomanda crema exfolianta delicata Pulpe Vitaminee cu ulei hidratant din samburi de struguri si miere pentru stimularea regenerarii celulare. Daca tenul tau este deshidratat ca urmare a temperaturilor scazute din timpul iernii, incearca crema masca hidratanta pentru fata si ochi Caudalie Vinosource, pe baza de polifenoli anti-oxidanti din samburi de struguri si ulei hranitor din samburi de struguri si glicerina vegetala. Ai tenul gras? Porii mariti? Cosuri? O solutie eficienta este masca purificatoare Caudalie Vinopure ce contine argila purificatoare (kaolin si bentonit), zinc cu efect de reglare a sebumului, lavanda astringenta.

Produsele Caudelie nu contin parabeni, fenoxietanol, uleiuri minerale si coloranti artificiali. Produsele sunt testate clinic si nu sunt testate pe animale. Lantul de farmacii Centrofarm este unic importator si distribuitor al produselor Caudelie in Romania.

Caudalie crema exfolianta delicata CREMA EXFOLIANTA DELICATA
CAUDALIE REGIM PULPE VITAMINÉE

Aceasta crema pentru indepartarea puritatilor este exfoliantul ideal pentru pielea sensibila. Indeparteaza celulele moarte, lasand pielea curata si stralucitoare. Principalele ingrediente: ulei hidratant din samburi de struguri, micro-granule de jojoba pentru curatare profunda, miere hranitoare pentru stimularea regenerarii celulare.

Pret: 80.99 lei


VINOSOURCE MASCA CREMA MASCA HIDRATANTA FATA SI OCHI
CAUDALIE VINOSOURCE

Ten deshidratat? Rigid? Caudalie iti propune o formula unica ce ofera relaxare si hidratare intensa. Cu crema masca hidratanta CAUDALIE VINOSOURCE pielea se calmeaza, devine moale si isi recapata luminozitatea. Principalele ingrediente: polifenoli anti-oxidanti din samburi de struguri, Vinolevure® hidratant si intaritor, ulei hranitor din samburi de struguri si glicerina vegetala, hialuronat de sodiu hidratant.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.