Setari Cookie-uri

L'Oreal Professionnel lanseaza DIALIGHT

DIALIGHT revolutioneaza tehnicile serviciilor de colorare, folosite in saloanele de coafura. Intregul proces devine simplu si rapid, iar rezultatele sunt uluitoare: o stralucire fara precedent, uniformitate exceptionala a culorii chiar si pentru parul sensibilizat. Aplicarea dureaza in medie 20 de minute, actionand cu eficienta si precizie pentru rezultate impecabile.

DIALIGHT hairstyle 3 „Suntem incantati sa lansam in Romania acest nou produs L’Oreal Professionnel, ce va contribui la imbogatirea si diversificarea ofertei saloanelor de coafura. DIALIGHT este o solutie unica, ce ajuta parul sa se revigoreze si chiar sa se reinventeze, printr-o culoare vibranta si impecabila. Luciul parului, principalul beneficiu al DIALIGHT, va deveni cu siguranta trendul anului in materie de colorare”, a declarat Jérôme Gautier, General Manager L’Oreal Professionnel.

DIALIGHT este solutia ideala pentru femeile care doresc un plus de frumusete, ramanand, in acelasi timp, ele insele: 100% EU. 100% MAI FRUMOASA.

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.