Setari Cookie-uri

Victoria Online, high fashion la un click distanta de tine

Magazinul online reuneste toate brandurile din portofoliul HFC pe care le face accesibile si virtual pasionatilor de moda din intreaga tara.

Comunicat de presa

VictoriaOnline.ro, cel mai nou proiect al grupului High Fashion Concept, anunta lansarea campaniei de primavara, sub conceptul "Guilty pleasure. Easy Access". Magazinul online reuneste toate brandurile din portofoliul HFC pe care le face accesibile si virtual pasionatilor de moda din intreaga tara.

Pe site-ul www.victoriaonline.ro se regasesc colectiile designerilor din portofoliul Victoria 46, Victoria Men, Day&Night, Petit’s si Baby Petit precum: Alexander McQueen, Balenciaga, Balmain, Christian Dior, Givenchy, Lanvin , Isabel Marant, Yves Saint Laurent, Corneliani, Cavalli Angels and Devils si Miss Blumarine.



Mizand pe ideea ca shopping-ul nu este un pacat capital, campania noului magazin surprinde in clipul de promovare chintesenta trairilor unei shopaholice. Femeia dependenta de moda alege sa se confeseze si sa-si marturiseasca acest “guilty pleasure” pentru ... a putea “pacatui” mai departe. Turnat printre ruinele Curtii Vechi din Bucuresti, filmul sugereaza ca, atata timp cat iti marturisesti pacatul printr-o declaratie de moda, vei fi cu siguranta iertat.



Motto-ul website-ului este “high fashion, easy access”, iar acest lucru este reflectat si in forma accesibila in care sunt prezentate atat colectiile pentru femei, cat si cele pentru barbati si copii.
Interfata site-ului este special creata pentru a usura navigarea, fiind impartita in categoriile clasice: Femei, Barbati, Copii. De asemenea, Fashionary este o rubrica unde clientii pot primi cele mai avizate sfaturi despre stil si imagine personala. Toti cei interesati de moda vor fi mereu la curent cu ce se intampla in high fashion prin intermediul rubricilor Victoria News, Lookul Saptamanii, Trend Guide, Stilistul recomanda si Victoria People.

Victoria Online le propune clientilor sai si conceptul de Gift Card, cu ajutorul caruia oricine poate sa ofere un cadou plin de stil fara a fi nevoit sa consume timp in magazine. Aceste carduri pot fi incarcate online si trimise la orice adresa din tara.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.