Comunicat de presa

Cum te îmbraci când ieși în oraș cu cea mai bună prietenă: la masă, în club sau la film

Tuborg Sound si Rock Events sustin turneul de lansare a noului album VIRGULA al binecunoscutei formatii din Republica Moldova, Alternosfera.

AlternosferaVa fi un turneu de concerte incendiare in cele mai mari cluburi din tara.

In deschidere alaturi de ei vor concerta si trupele: Synops, Toy Machines (Cluj) si Changing Skins (Brasov, Bucuresti).

Dupa ce si-a scris “Wamintirile” din „Orasul 511” si a vrut sa puna punct cu „Visatori cu plumb in ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordica” perioadei romantismului liric in creatia sa, ALTERNOSFERA anunta lansarea albumului VIRGULA, cel de-al treilea album al formatiei din Republica Moldova.

Albumul de fata reprezinta prima parte dintr-un triptic conceptual al formatiei ALTERNOSFERA, numit EPIZODIA cu 3 CD-uri componente: VIRGULA, 3 si 14. Partea a doua si a treia urmeaza a fi lansate pe parcursul anului 2012.

Chintesenta tripticului EPIZODIA graviteaza in jurul celei mai importante si celebre constante matematice PI (π). Invaluita in trecut de misticism, constanta π datorita relatiei sale cu natura cercului este inseparabila de sfera si univers. Conceptul EPIZODIA isi propune sa devina inseparabil de ALTERNOSFERA si universul sau: publicul.

VIRGULA reprezinta miezul tripticului EPIZODIA, titlul pe care il poarta al 3-lea album cu 14 piese: 3,14. Virgula separa si uneste in acelasi timp intregul de fractionar, rationalul de irational, realitatea de vis, sentimentele distincte si episoadele discrete de sirul continuu al vietii, sir plasat in labirintul existentei.

In sustinerea albumului pe 1 februarie, va fi lansat videoclipul piesei „Arunca-mi”. Un alt videoclip se afla in pregatire si urmeaza a fi o surpriza pentru ascultatorii fideli. De asemenea, in perioada imediat urmatoare, fanii formatiei se vor bucura de inregistrarile live a sapte piese din album, primele doua fiind deja disponibile pe canalul oficial al formatiei pe youtube(Muta, Virgula,).

In prezent componenta formatiei este:

World Class deschide al doilea club premium W in Bucuresti, prin preluarea Le Club
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: