Setari Cookie-uri

In luna indragostitilor, "Impartaseste dragostea cu NIVEA"

In perioada 1 februarie - 28 februarie 2012, NIVEA te invita sa te bucuri de luna iubirii! Vei avea sansa de a castiga un Beetle de colectie pentru jumatatea ta sau multe alte premii si te vei putea plimba alaturi de persoana iubita cu LOVE mobil-ul NIVEA.

Mai mult decat atat, pe toata durata campaniei, daca esti indragostit si esti din Bucuresti te vei putea bucura impreuna cu jumatatea ta de o calatorie gratuita cu LOVE mobil-ul NIVEA, programandu-te la numarul 0721 11 LOVE. Plimbarile vor avea loc in perioada: 1 – 28 februarie, vineri – duminica (exceptand perioada 10 – 14 februarie, cand LOVE-Mobile-ul va fi disponibil si luni si marti) in intervalul orar: 10:00 – 23:00.

Pentru inca o sansa la premiile de dragoste sau la marele premiu, nu rata promoterii NIVEA pe care ii vei intalni in magazine si in baruri din sase orase din tara: Bucuresti, Iasi, Cluj, Constanta, Sibiu si Brasov. Nu trebuie decat sa completezi flyer-ul primit de la acestia si sa-l inapoiezi promoterului!

Pe 29 februarie, NIVEA va anunta marele castigator! Astfel, NIVEA va transforma luna iubirii intr-una si mai romantica, ii va ajuta pe oameni sa redefineasca spatiul in care traiesc si sa isi aminteasca de toate locurile si momentele speciale.

Regulamentul campaniei
este disponibil pe: https://www.impartaseste-dragostea.ro/regulament.pdf

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.