Lansarea colectiei David Beckham Bodywear for H&M Londra

Lansarea colectiei David Beckham Bodywear for H&M Londra

In cadrul evenimentului din magazinul britanic de referinta al H&M, situat pe Regent Street, David a prezentat noul spot publicitar de televiziune, s-a intalnit cu fanii si le-a oferit autografe pe produsele din colectie.

Comunicat de presa Retail jobs

Aseara, la Londra, David Beckham a celebrat lansarea globala a colectiei David Beckham Bodywear for H&M printr-o lansare in magazin, urmata de un cocktail organizat intr-un gentleman's club amenajat special pentru acest eveniment. In cadrul evenimentului din magazinul britanic de referinta al H&M, situat pe Regent Street, David a prezentat noul spot publicitar de televiziune, s-a intalnit cu fanii si le-a oferit autografe pe produsele din colectie. Mai tarziu, celebritati ca Bianca Jagger, Emma Bunton si Jessica Ennis l-au insotit pe David pentru a celebra noua sa gama de lenjerie de corp pentru barbati. Aceasta colectie de debut este prima dintr-un parteneriat pe termen lung dintre David Beckham si H&M si, de astazi, este disponibila in 1.800 de magazine H&M din intreaga lume, precum si online.

„Sunt foarte mandru sa lansez colectia mea Bodywear for H&M la Londra. A fost minunat sa vad produsele si fanii la lansarea in magazin dupa atatea luni de creatie. Mi-a placut gentleman’s club-ul amenajat special pentru eveniment, care a avut un aer traditional si totodata unul complet modern. Sper ca barbatii sa regaseasca aceeasi imbinare in colectia Bodywear. A fost o seara extraordinara pentru lansarea noii colectii.” David Beckham

„Lansarea colectiei David Beckham Bodywear reprezinta un moment deosebit de special pentru noi la H&M. Aceasta marcheaza inceputul unui nou tip de parteneriat pe termen lung pentru H&M, care se bazeaza pe calitate, design excelent si preturile fantastice H&M. Astept cu nerabdare sa vad cum vor primi clientii nostri colectia David Beckham Bodywear.” Karl-Johan Persson, CEO al H&M.

La cocktail-ul organizat, oaspetii s-au bucurat de o experienta unica David Beckham for H&M, cu un decor, cu mancare si bauturi concepute astfel incat sa reflecte atat clasicele gentlemen’s clubs, cat si originea britanica a lui David. James Pearson Trio, de la faimosul club Ronnie Scotts, a cantat live, urmat de un DJ set by ”Mani” de la The Stone Roses si DJ-ul de la Queens of Noize.

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri