Tatiana Benchea la Centrul Shakti

Tatiana Benchea la Centrul Shakti
Kudika
3 Februarie 2012

Centrul SHAKTI - mind, body & soul are deosebita placere de a va face cunoscut faptul ca, in perioada 8-13 februarie 2012, psihoterapeutul de talie internationala Tatiana Benchea se va afla la Bucuresti si va sustine 2 conferinte cu titlul "FERICIREA, ieri, azi, maine".

Comunicat de presa

Centrul SHAKTI - mind, body & soul are deosebita placere de a va face cunoscut faptul ca, in perioada 8-13 februarie 2012, psihoterapeutul de talie internationala Tatiana Benchea se va afla la Bucuresti si va sustine 2 conferinte cu titlul "FERICIREA, ieri, azi, maine". Intalnirile vor avea loc la Centrul Shakti din Strada Nicolae Beldiceanu nr. 7.

Cantata de poeti, ilustrata de pictori si de cineasti, definita de filosofi, fericirea ramane o comoara pe care o cautam toata viata. Se pare insa ca unii o gasesc. Dar de ce oare dar nu ne pot ei dezvalui calea, locul, misterul?

De ce depinde fericirea?
De noroc, de intamplare, de context sau de efortul fiecaruia dintre noi ? Este ea o stare, un sentiment, un scop de atins, o constructie, un capital pretios, un parcurs, o treapta a destinului personal? O stare de moment sau un dinamism, o devenire?

Care e raspunderea mea si care este aportul contextului (familia, spatiul geografic in care traiesc, cadrul sufletesc si cultural) ca sa ma simt fericit? Care ar fi secretele scenariului meu de viata si cum voi reusi sa-l schimb ca sa ma simt mai bine, sa ating starea de echilibru, de fericire?

Pornind de la aceste intrebari, psihiterapeutul Tatiana Benchea ne propune o conferinta cu participarea interactiva a publicului.

tatiana bencheaReusita dezbaterilor cat si profunzimea revelatiilor va depinde de implicarea participantilor, iar experienta de psihoterapeut a doamnei Tatiana Benchea va contribui la gasirea unor noi puncte de vedere si schimbarea perspectivei asupra acestui subiect pasionant.

Conferinta FERICIREA, ieri, azi, maine va avea loc miercuri, 8 februarie, incepand cu ora 19.00, dar si duminica, 12 februarie, incepand cu ora 13 :00.

In perioada 8-12 februarie psihoterapeutul Tatiana Benchea va fi disponibil pentru sedinte de terapie individuala.

Inscrierile se pot face la numarul de telefon 0755.069.569. sau la adresa de mail centrulshakti@gmail.com.

Tatiana Benchea este psihoterapeut al Scolii Gestalt. Este nascuta in Romania dar este stabilita la Bruxelles din 1980. Este autoarea cartii «Pomul calator» si a culegerii de poezii «Poèmes dans l’eau».

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri