Nu este vorba despre o insula tropicala pustie cu palmieri si plaje de vis, ci de Bistro Pastis Mediteranean, noua locatie Brand Ambassador unic in Romania pentru Ricard; un restaurant care doreste sa combine frumoasa atmosfera mediteraneana, cu o servire desavarsita si o selectie bogata de meniuri speciale, pentru o calatorie aromata pe coastele Greciei si Italiei, Frantei si Spaniei, ale Tunisiei, Algeriei sau Marocului.
Istoria ingredientului minune incepea in Marsilia anului 1932, cand Paul Ricard, atunci in varsta de doar 23 de ani a creat reteta originala de pastis, bautura care avea sa devina cel mai apreciat aperitiv frantuzesc.
Calitatea si prospetimea bauturii sunt rezultatul unui amestec de anason, lemn dulce si o selectie de ierburi de Provence, alese cu o deosebita grija pentru a crea un amestec revigorant de prospetime, a carui reteta originala va ramane secreta … dar pe care vei putea sa o savurezi cu usurinta in noul Bistro Pastis Mediteranean.
Pentru noi, Bistro Pastis Mediteranean este cel mai bun loc unde produsul nostru poate fi pus in valoare intr-o atmosfera deosebita”, declara reprezentantii Pernod Ricard Romania.
Afla mai multe despre noul restaurant si retetele din meniu vizitand site-ul oficial al restaurantului, precum si contul de Facebook Bistro Pastis.
Mai multe informatii despre produsul Ricard sunt disponibile accesand www.ricard.com.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Anna, soția lui Mihai Leu, mesaj emoționant după moartea marelui sportiv: Te iubesc pentru eternitate...
- 5 Rochii fermecătoare pe care să le porți de Valentine's Day și Dragobete
- Premieră în România: Taste of Transylvania aduce în fața publicului 6 restaurante și chefi de top cu stele Michelin