Setari Cookie-uri

Philips Magic Couple

Pana pe 14 februarie 2012, acceseaza pagina facebook "Philips Personal Care Romania" (http://www.facebook.com/PhilipsCare), inscrie-te in aplicatie si poti castiga impreuna cu jumatatea ta cate un premiu Philips.

noul aparat de indreptat parul Philips ProCare HP8339 In comunitatea Facebook „Philips Personal Care Romania” vei gasi intotdeauna informatii utile despre ingrijirea personala. Comunitatea „Philips Personal Care Romania” doreste sa aduca impreuna persoanele preocupate de ingrijirea personala, pentru ca atat femeile, cat si barbatii doresc sa se bucure de beneficiile unor produse profesionale cu tehnologii avansate, in confortul caminului propriu. De aceea, Philips pune la dispozitie o gama variata de produse de ingrijire personala de calitate si inovative. Acestea le permit femeilor sa fie mereu rasfatate si frumoase, iar barbatilor le ofera posibilitatea sa economiseasca timp si efort atunci cand vine vorba de aspectul lor fizic.

Vino acum in comunitatea „Philips Personal Care Romania”, participa activ la cat mai multe discutii si promitem o multime de surprize pe parcurs!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.