Setari Cookie-uri

Au inceput inscrierile la cea de-a 12-a editie a Concursului National de Scenarii

HBO Romania, in parteneriat cu Asociatia Pentru Promovarea Filmului Romanesc (APFR), organizatorul Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), anunta cea de-a 12-a editie a Concursului National de Scenarii.

Premiile oferite de catre HBO Romania in cadrul Concursului National de Scenarii sunt urmatoarele:

- Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de lung metraj este in valoare de 3000 USD. In cazul in care scenariul declarat castigator este realizat de mai multi autori, premiul oferit urmeaza a fi impartit in mod egal intre acestia.

- Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de scurt metraj este in valoare de 1500 USD. In cazul in care scenariul declarat castigator este realizat de mai multi autori, premiul oferit urmeaza a fi impartit in mod egal intre acestia.

- Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de documentar este in valoare de 2000 USD. In cazul in care scenariul declarat castigator este realizat de mai multi autori, premiul oferit urmeaza a fi impartit in mod egal intre acestia.

- Premiul HBO - 3 zile la TIFF va fi pus la dispozitia celor 9 (noua) finalisti ai celor trei categorii si consta in urmatoarele: 3 zile de festival al caror cost va fi acoperit integral (pe langa cazare si transport, acest pachet include si accesul gratuit al finalistilor la toate proiectiile si invitatii VIP la evenimentele speciale ce vor avea loc in aceste zile - detalii despre aceste evenimente puteti gasi pe site-ul www.tiff.ro).

Componenta juriului celor trei categorii ale Concursului National de Scenarii va fi anuntata pana la data de 2 martie 2012.

Perioada de desfasurare a concursului este 10 februarie 2012 – 26 martie 2012. Ora 13:00 a zilei de 26 martie 2012 este ultima data exacta la care un scenariu se poate inscrie la Concursul National de Scenarii editia 2012.

Anuntarea castigatorilor se va face in cadrul Festivalului International de Film Transilvania care urmeaza sa se desfasoare la Cluj in perioada 1 - 10 iunie 2012.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.