Millefiori Romania lanseaza noua colectie 2012

Millefiori Romania lanseaza noua colectie 2012
Kudika
13 Februarie 2012

Millefiori Romania, producatorul de bijuterii si accesorii din sticla de Murano, a lansat la inceputul acestei luni o noua colectie.

Comunicat de presa

Millefiori Romania, producatorul de bijuterii si accesorii din sticla de Murano, a lansat la inceputul acestei luni o noua colectie.

Colectia se remarca prin atentia deosebita oferita detaliilor, prin efervescenta nuantelor, prin frumusetea si naturaletea formelor ce se imbina cu gratie. Colectia s-a nascut din dorinta Millefiori de a oferi culoare, stralucire si bucurie tuturor femeilor.

Femeia moderna este sofisticata si stilata si nu este deloc obligata sa urmeze intocmai dictonul modei, insa, cu siguranta, isi va indrepta atentia spre ultimele tendinte ale lui 2012 din domeniul accesoriilor, pentru a isi accentua si “nuanta” cat mai avantajos prezenta sa fata de ceilalti.

Noua colectie Millefiori se deosebeste prin usurinta cu care se pot gasi o multitudine de solutii pentru orice gen de tinuta si ocazie sociala, dar si prin profunzimea, curajul, unicitatea si rafinamentul celei ce le va purta“, a declarat Lilia Cebotari, Designer Millefiori Romania.

Ca stil, colectia Millefiori impleteste armonios stilul clasic, casual si extravagant, facand astfel, posibil ca fiecare femeie sa se poata regasi in aceasta colectie.

Stralucirea sticlei de Murano, reflectata de perlele in forme infinite, innobilate cu foite fine din aur si argint, desavarseste si de aceasta data creatiile Millefiori, facandu-le o alegere rafinata si un must have in 2012.

Cu ocazia lansarii noii colectii, Millefiori Romania face si un prim pas in lumea barbatilor dedicandu-le o colectie ce denota, cu putere, masculinitate si modernism.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri