Comunicat de presa

Aslavital Lift Instant
Crema Lift Intensiv Contur Ochi si Buze

Aslavital Crema Lift Intensiv contur ochi si buze- Se adreseaza tuturor tipurilor de ten, chiar si celor sensibile.
- Inovatie Farmec: prima gama de produse cu Complexul Gatuline si Argila, un antirid natural unic, cu efect lift instant.
- Este o crema gel, special conceputa pentru tratamentul zilnic al zonei delicate din jurul ochilor si buzelor.
- Produs inovativ care va reda frumusetea buzelor si ochilor prin: efectul de hidratare si nutritie intensa, calmare si protectie, efectul instant de netezire a ridurilor dupa numai o zi de aplicare, efectul de regenerare celulara, de combatere a cearcanelor si a pungilor de sub ochi, protejeaza pielea delicata din jurul ochilor si buzelor impotriva factorilor externi (raze UV, poluare, vant, fum) si a actiunii distructive a radicalilor liberi.

Cum să ai tenul proaspăt și luminos întotdeauna?

Beneficii: Ten neted, catifelat, luminos.

Utilizare: Se aplica dimineata si seara, dupa o demachiere corecta, masandu-se usor cu miscari circulare.

Forma de prezentare: 15 ml.

Pret recomandat: 17,87 RON. Produsul se poate comanda direct pe site-ul www.farmec.ro.

Aslavital Lift Instant
Crema Lift Ultra-Activa

Aslavital Crema Lift Ultra-Activa- Se adreseaza tuturor tipurilor de ten, chiar si celor sensibile.
- Inovatie Farmec: prima gama de produse cu Complexul Gatuline si Argila, un antirid natural unic, cu efect lift instant.
- Extractul Gatuline Expression, asociat cu Argila confera cremei proprietati unice antirid. Prin blocarea rapida a contractiilor spontane ale muschilor fetei, crema are un efect decrispant instantaneu iar reducerea ridurilor este vizibila dupa numai o zi de aplicare. Microrelieful pielii se amelioreaza dupa numai 10 zile de utilizare a cremei.
- Acidul ferulic asociat cu vitaminele A si E reduce liniile fine, ridurile, spoturile pigmentare, creste elasticitatea, stimuleaza productia de elastina si colagen, previne actiunea distructiva a radiatiilor UV. Fito-hormonii vegetali suplimenteaza carentele pielii mature si stimuleaza procesele de regenerare celulara.

Cum iti ingrijesti pielea pe timp de iarna
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: