Setari Cookie-uri

Gama de produse antiimbatranire, cu extract de ulei esential organic de Imortele din Corsica

Denumirea de "imortele" se datoreaza exceptionalei sale longevitati, deoarece nici dupa ce este culeasa, floarea acestei plante nu se ofileste. Uleiul esential obtinut din Helichrysum italicum (denumirea stiintifica a plantei de imortele) este recunoscut in prezent pentru proprietatile sale antiimbatranire.

Comunicat de presa

Acum 10 ani, L'OCCITANE descoperea o planta cu puteri miraculoase, care crestea doar in stare salbatica, in insula Corsica. Denumirea de “imortele” se datoreaza exceptionalei sale longevitati, deoarece nici dupa ce este culeasa, floarea acestei plante nu se ofileste. Uleiul esential obtinut din Helichrysum italicum (denumirea stiintifica a plantei de imortele) este recunoscut in prezent pentru proprietatile sale antiimbatranire.

Uleiul esential de imortele a fost patentat de catre L'OCCITANE pentru efectul sau antiimbatranire care se manifesta la 3 nivele:
- creste capacitatea de sinteza a colagenului de sase ori, reducand ridurile in profunzime si conferind fermitate pielii
- stimuleaza microcirculatia sanguina, favorizand regenerarea la nivel celular
- protejeaza pielea de agresiunea radicalilor liberi, prevenind imbatranirea cutanata

CURATARE

Lapte demachiant L'OCCITANE LAPTE DEMACHIANT CU EXTRACT DE IMORTELE*200ML 74 lei
Demachiaza si pastreaza prospetimea unui ten tanar. Imbogatit cu apa de imortele, acest lapte demachiant se utilizeaza pentru demachierea fetei, ochilor si buzelor.

L'OCCITANE DEMACHIANT DELICAT OCHI EXTR IMORTELE*100ML 71 lei
Elimina cu rapiditate si delicatete machiajul, chiar si cel rezistent la apa. Formula sa bifazica imbogatita cu apa de imortele, de trandafiri si de albastrele, decongestioneaza ochii si relaxeaza privirea.

TONIFIERE

L'OCCITANE LOTIUNE TONICA CU EXTRACT DE IMORTELE 200ML 78 lei
Aceasta lotiune tonica nu contine alcool, formula sa pe baza de apa din flori de imortele fiind imbogatita cu agenti de tonifiere si fermitate.

HIDRATARE SI PROTECTIE

L'OCCITANE CREMA DE FATA CU EXTRACT DE IMORTELE 50ML 195 lei

Netezeste, accentueaza fermitatea si mentine tineretea pielii. Aceasta crema cu o textura onctuoasa stimuleaza sinteza colagenului si microcirculatia sanguina. Crema este imbogatita cu vitaminele A si E, precum si cu fitoceramide hranitoare.

REZULTATE DEMONSTRATE:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.