Setari Cookie-uri

Anneke Van Giersbergen - live concert @ The Silver Church Club

Anneke ajunge in Bucuresti in cadrul turneului european ce urmeaza lansarii albumului "Everything is Changing".

Comunicat de presa

Fosta voce a trupei olandeze The Gathering, Anneke Van Giersbergen, vine la The Silver Church Club in aceasta primavara.

Anneke ajunge in Bucuresti in cadrul turneului european ce urmeaza lansarii albumului “Everything is Changing.” Produsul include 12 piese, a iesit pe piata pe 20 ianuarie 2012 si deja se bucura de o ascensiune fulminanta in topurile din Olanda. Videoclipul oficial al piesei “Take Me Home”, inclusa pe noul album, poate fi urmarit mai jos:



Anneke promite pentru seara de 22 aprilie un show complet, cu un setlist din care nu vor lipsi piesele din perioada in care a activat alaturi de The Gathering (1994 - 2007), si nici melodiile lansate sub titulatura Agua di Annique (2007 - 2010).

In decursul carierei de peste 20 de ani Anneke Van Giersbergen a lansat peste 20 de materiale discografice si a avut numeroase colaborari cu nume de prestigiu ale scenei rock: Napalm Death, Moonspell, Within Temptation, Anathema si Devin Townsend.

Anneke van Giersbergen va evolua la Bucuresti alaturi de intreaga sa trupa de acompaniament, formata din trei muzicieni olandezi cunoscuti pentru activitatea alaturi de Garcia Plays Kyuss si Celestial Season. Printre acestia se numara si sotul sau Rob Snijders.

Concertul Anneke van Giersbergen de la Bucuresti va fi o seara memorabila pentru fanii muzicii rock.

Anneke van Giersbergen Pret bilet: 50 lei (presale) / 70 lei (at door). Biletele s-au pus in vanzare in retelele Eventim, MyTicket si Biletoo. Le puteti cumpara atat online de pe https://www.eventim.ro/, https://biletoo.ro/ si https://www.MyTicket.ro/, cat si din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Flanco, librariile Humanitas, librariile Adevarul, Diverta, Unirea, Muzica si libraria Eminescu. Nu uitati ca biletele sunt in numar limitat, pentru ca dorim astfel ca publicul ce va veni la concert sa se simta cat mai confortabil. La intrarea in club, biletele vor costa 70 de lei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.