Setari Cookie-uri

Alexandru Ciucu transforma barbatul in rege

Noua linie vestimentara realizata de cel mai cunoscut designer masculin din Romania va fi mai intai prezentata publicului in premiera pe 21 februarie ora 19:30 la sala Le Diplomate a Hotelului Athenee Palace Hilton din Bucuresti.

Comunicat de presa

Alexandru Ciucu Designerul Alexandru Ciucu lanseaza noua colectie anuala de costume masculine Premium in cadrul a doua evenimente exclusiviste, organizate la Bucuresti si Monte Carlo.

Noua linie vestimentara realizata de cel mai cunoscut designer masculin din Romania va fi mai intai prezentata publicului in premiera pe 21 februarie ora 19:30 la sala Le Diplomate a Hotelului Athenee Palace Hilton din Bucuresti.

O saptamana mai tarziu, pe 28 februarie, colectia va fi prezentata la Hotel de Paris din Monte Carlo, Principatul Monaco, in prezenta unor invitati cu renume din lumea diplomatic, politica si a modei.

Evenimentul este organizat sub Inaltul Patronaj al Casei Regale si al Principelui Radu de Romania si in colaborare cu L’Amerique Latine de Monaco.

Creatiile vestimentare semnate Alexandru Ciucu vor fi ulterior expuse pana pe 12 martie la sediul Maison de L’Amerique Latine de Monaco, urmand a fi admirate de un public select din Monaco.
Intitulata “L’Homme.Roi 2012”, colectia este de inspiratie aristocratica cu accente chic moderniste.

Noile costume Alexandru Ciucu pun in valoare latura puternica si dinamica a barbatului modern caruia ii ofera un plus de exclusivism, gratie materialelor de calitate, a detaliilor si a croiului impecabil.

designer de costume Pentru noile creatii, designerul a folosit lana S’160, lana cu mohair, matase brocart, tweed, lana cu matase, bumbac, in cu matase. Toate cele 30 de tinute sunt realizate pe masurile manechinilor din prezentare si sunt accesorizate cu cravate din matase realizate in Italia si atent selectionate.
Special pentru prezentarea de la Athenee Palace Hilton, Alexandru Ciucu a pregatit o linie de pantofi eleganti.

“Nu toti ne nastem nobili, insa prin atitudine fiecare dintre noi poate deveni un rege”, declara designerul Alexandru Ciucu, concentrand astfel in cateva cuvinte esenta noilor sale creatii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.