Setari Cookie-uri

Alexandru Ciucu transforma barbatul in rege

Noua linie vestimentara realizata de cel mai cunoscut designer masculin din Romania va fi mai intai prezentata publicului in premiera pe 21 februarie ora 19:30 la sala Le Diplomate a Hotelului Athenee Palace Hilton din Bucuresti.

Colectia “L’Homme.Roi 2012” include costume business de zi si de seara, sacouri de vara si tinute masculine de ceremonie, din care nu lipseste redingota.

Toate tinutele sunt realizate in Atelierul de Inalta Croitorie Alexandru Ciucu infiintat cu scopul de a aduce pe piata din Romania o contributie la dezvoltarea stilului vestimentar masculin.

Alexandru Ciucu a infiintat, in 1999, alaturi de tatal sau, brandul “Tata si fiul” iar in 2001 a urmat in Italia cursurile institutului de moda Carlo Secoli. In anul 2007 s-a perfectionat la institutul Marangoni din Milano si din 2006 detine Atelierul de Inalta Croitorie Alexandru Ciucu.

In 2009, Alexandru Ciucu a devenit furnizorul oficial al Casei Regale din Romania, creand tinutele Majestatii Sale Regelui Mihai I al Romaniei si ale Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.