Ciocco Latte de la Dr. Oetker, adevarata ciocolata calda, densa si cremoasa

Ciocco Latte de la Dr. Oetker, adevarata ciocolata calda, densa si cremoasa
Kudika
24 Februarie 2012

Conceputa dupa o reteta italiana, Ciocco Latte are o consistenta unica, densa si cremoasa, datorita continutului ridicat de cacao si a prepararii cu lapte.

Comunicat de presa

Ciocco Latte alune de padureDr. Oetker lanseaza doua sortimente noi de ciocolata calda: Ciocco Latte rom si Ciocco Latte alune de padure. Conceputa dupa o reteta italiana, Ciocco Latte are o consistenta unica, densa si cremoasa, datorita continutului ridicat de cacao si a prepararii cu lapte.

Ideea de comunicare a noii campanii Dr. Oetker este bazata pe bucuria companiei prietenilor adevarati si rasfatul oferit de un desert dens si cremos, simplu de preparat acasa. Gustul ciocolatei calde de la Dr. Oetker e gustul prieteniei adevarate, e gustul irezistibil al momentelor dragi alaturi de prieteni. Savureaza ceea ce conteaza in viata ta, savureaza emotia relatiilor sincere, savureaza pana la ultima lingurita adevarata ciocolata calda!

Ciocco Latte romCompania germana Dr. Oetker are o traditie de peste 120 de ani pe plan international, iar in Romania activeaza inca din anul 1998. Astazi, Dr. Oetker Romania ocupa, cu cele peste 230 produse, pozitia de lider de piata pe toate categoriile sale: ingrediente pentru prajituri, deserturi pudra, conservanti pentru legume si fructe, musli, pizza & snack-uri congelate. Dr. Oetker vine in sprijinul consumatorilor, oferindu-le solutii la indemana pentru cele mai delicioase si rapide deserturi de casa precum si produse gata preparate ce aduc deliciul oricarui moment.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: