Setari Cookie-uri

Anul bisect iti aduce mai mult timp, iar Arctic mai mult spatiu

Arctic vine si echilibreaza cu mai mult spatiu, prin noua combina frigorifica AK386BS+.

Comunicat de presa

Februarie, luna cea mai scurta din an, te-a obisnuit cu mai putine zile calendaristice, parca grabind trecerea de la racoarea iernii la soarele cald al primaverii. Din patru in patru ani iti ofera insa, in dar, o zi in plus. 2012 este un an bisect in care poti profita de cele 24 de ore pretioase pentru a-ti reaminti de micile bucurii ale vietii.

Arctic vine si echilibreaza cu mai mult spatiu, prin noua combina frigorifica AK386BS+. Cu o capacitate de 380 l si 3 compartimente de congelare, Arctic AK386BS+ iti ofera un volum mai mare pentru micile capricii dulci cu care te rasfeti adesea. Combina Arctic se remarca totodata printr-un design modern, ergonomic, dominat de accente si accesorii silver si display-uri electronice, incadrandu-se perfect in designul modern al casei tale.

In plus, combina frigorifica Arctic AK386BS este ECO-friendly si POCKET-FRIENDLY pentru ca se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+ ce garanteaza un randament sporit cu un consum redus de energie si de apa.

Bucura-te de rasfatul unei zile in plus, cu Arctic!

Combina Arctic AK386BS+

combina frigorifica AK386BS+ CARACTERISTICI
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.