Setari Cookie-uri

ECCO Primavara-Vara 2012: de la romantismul nordului la contraste surprinzatoare

Modele indraznete de sandale cu platforma inalta, balerini comozi sau pantofi office, toate se regasesc in colectia ECCO Primavara-Vara 2012, impletind perfect note clasice cu accente moderne ale designului scandinav.

Culoare: Negru, Galben, Indigo si Argintiu
Material: Piele
Pret: 579,9 lei

ECCO Kalac
330933


Designerii ECCO au creat modelul ECCO Kalac pentru femei intotdeauna elegante, dar care tin la confortul picioarelor de-a lungul intregii zile. Pantofii ECCO Kalac imbina influente ale anilor ‘70 cu elemente moderne de design.
Masuri: 36-41
Culoare: Mustar, Maro
Material: Piele
Pret: 579,9 lei

ECCO Moki
331913


ECCO Moki este fara indoiala vedeta colectiei ECCO Primavara-Vara 2012. Platforma inalta si curelele din piele rosie scot din anonimat orice outfit. Se potrivesc atat cu o tinuta lejera de seara, cat si cu o pereche de jeans purtati la serviciu. Platforma este creata astfel incat sa nu oboseasca piciorul nici dupa ore intregi de purtat. Sandalele ECCO Moki se adreseaza mai ales femeilor indraznete, care nu se tem sa iasa in evidenta.
Masuri: 36-41
Culoare: Rosu
Material: Piele
Pret: 699,9 lei

ECCO Moscow
331603


ECCO Moscow vine ca un tribut adus de designerii ECCO faimosilor pantofi Mary Jane, cu o doza consistenta de feeling modern. Pantofii ECCO Moscow se bucura de un design minimalist si curat, ceea ce ii face ideali pentru a fi purtati de dimineata si pana seara tarziu.
Masuri: 36-41
Culoare: Negru, Cafeniu
Material: Piele
Pret: 499,9 lei

ECCO Cosmic
248513


Pentru o primavara vesela, designerii ECCO ne propun modelul ECCO Cosmic. Disponibili in 5 variante de culori, balerinii ECCO Cosmic nu numai ca arata bine, dar sunt si nemaipomenit de comozi.
Masuri: 35-41
Culoare: Mov, Albastru, Rosu, Galben si Negru
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.