Comunicat de presa

Esti pe litoral de 1 mai? Atunci trebuie sa stii asta

chippendalesCunoscuta trupa de striptease masculin Chippendales ajunge in weekend la Mamaia, americanii urmand a sustine un show incendiar la Tribute Summer Club, vineri, 2 martie, incepand cu ora 22:00.

Cei sase membri ai trupei pregatesc un show ce va dura 90 de minute, care se anunta a fi elaborat, danatorii urmand a-si schimba costumele de cel putin 7 ori.

„Mai intai de toate trebuie specificat ca este vorba despre trupa americana, originala, si nu despre niste amatori. Din Chippendales fac 16 parte dansatori, iar sase dintre ei se afla acum in turneu european. Pe 2 martie le-am rezervat doamnelor si domnisoarelor din Constanta cel mai frumos cadou de martisor. Va fi un show in adevaratul sens al cuvantului, asa cum nu s-a mai vazut pana acum in Romania”, declara Dan Cocis, managerul clubului Tribute.

„Baietii vor juca roluri de politisti, pompieri, cowboys sau militari. Totul este gandit la minut, iar profesionalismul lor este de apreciat”, mai declara Dan Cocis.

Accesul la Tribute Summer Club din Mamaia se face incepand cu ora 22:00, iar biletul de intrare costa 40 de Lei si include un cocktail gratuit. Barbatii nu au acces in club decat dupa ora 02:00.

A inceput luna eco-distractiei pe litoral

chippendales


Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: