Comunicat de presa

Kaufland România lansează un pop-up restaurant gourmet

Inaugurarea Al Sapore – un nou loc de referinta pentru bucataria mediteraneana de lux.

Al Sapore este mai mult decat un restaurant, este mai degraba o experienta senzoriala cu savoare adriatica special inaugurat pentru iubitorii de fructe de mare, lux si servicii exceptionale.

Bucatarul sef, originar chiar din regiunea italiana Marche, propune un meniu cu o varietate de specialitati marchigiane pe baza de peste si fructe de mare. Secrete culinare de familie, transmise din tata in fiu, rafinament, importanta acordata ingredientelor proaspete si sanatoase fac din restaurantul Al Sapore locul care raspunde celor mai sofisticate gusturi.

Decorul aparte in tonuri de auriu, roz si violet, precum si mobila alba, specifica zonei Adriatice, au fost create special pentru a intregi experienta senzoriala.

restaurantul Al Sapore

Zona Marche din sud-estul Italiei este un loc inedit – localnicii primitori, peisaje spectaculoase si preparatele delicioase sunt ingredientele care asigura o vacanta de neuitat. Ideea restaurantului Al Sapore a luat nastere din dorinta de a le oferi bucurestenilor posibilitatea de a savura preparatele traditionale specifice tinutului italian. Indiferent de ocazie, vom raspunde tuturor cerintelor prin rafinament, calitate si seriozitate,” au declarat reprezentantii restaurantului Al Sapore.

Mai multe informatii despre restaurant puteti afla vizitand site-ul oficial al restaurantului - www.alsapore.ro, dar si de pe contul de Facebook Al Sapore. Pentru rezervari va rugam contactati: 0723.572.534 sau office@alsapore.ro. Adresa restaurantului: Bd. Unirii nr.7

Festivalul Italian la Bucuresti, editia 2017


Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: