Kudika
1 Martie 2012

Noul Civic propune un design nou si functional al habitaclului, ecran color ce incorporeaza si o functie de asistenta pentru condus ECO, un nou design al volanului, dar si iluminare ambientala albastra, integrata in usi.

Comunicat de presa

Manichiura cu mai multe culori de ojă încă se poartă

Disponibil in Romania din martie, noul model Honda Civic este construit pe punctele forte ale predecesorului sau, fiind considerat o “evolutie revolutionara” datorita designului special, confortului si manevrabilitatii sporite, precum si constientizarii problemelor mediului inconjurator.

Honda Civic

Designul exterior este special prin profilul mai aerodinamic, un aspect elegant ce unifica toate suprafetele, dar si noi culori ale caroseriei. Noul Civic propune un design nou si functional al habitaclului, ecran color ce incorporeaza si o functie de asistenta pentru condus ECO, un nou design al volanului, dar si iluminare ambientala albastra, integrata in usi.

bordul Honda Civic„Fiecare zona a designului exterior este unica in sine, dar toate sunt unificate intr-o forma unitara. Conturul autovehiculului consta in suprafete plane si margini distinctive. Am ales culorile cu mare atentie, personalizate pe dorintele clientilor europeni, avangardiste, care prezinta in cel bun mod posibil forma autovehiculului”, decalara Noriyuki Ishii, Exterior Design Project Leader.

Designul dinamic si sofisticat al noului Civic este completat de gama de culori vibrante, care accentueaza liniile masinii: White Orchid Pearl, care este si culoarea oficiala, Milano Red, Crystal Black Pearl, Polished Metal Metallic si Urban Titanium Metallic.

Gradul de confort si utilitate a fost crescut printr-o serie de imbunatatiri precum scaunul cu perna de aer, cu suport lombar si lateral, pavilionul panoramic din sticla, sau afisajul color personalizabil cu wallpaper i-MID.

Honda Civic protejeaza mediul inconjurator prin sistemul Idle Stop, Eco Assist, combustie optimizata, care impreuna reduc amprenta de CO2 si integreaza filozofia Honda de a oferi produse cu impact minim asupra mediului.

motor Honda CivicNoul Civic este disponibil in trei pachete de echipare, in functie de motorizare si cerintele consumatorilor:
• Confort
• Sport
• Executive

Pretul de lista de pornire, similar cu cel al modelului curent, este de 14.490 EUR fara TVA, pentru echiparea 1.4 Confort. Noul Civic propune insa o lista mult mai bogata de dotari, incepand chiar de la varianta de baza.

Cromoterapie: Ce spun culorile pe care le porti despre tine
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: