Setari Cookie-uri

1-8 martie: berea Redd s complimenteaza feminitatea!

„Complimente pentru fete” inseamna opt zile in care fetele vor fi surprinse, flatate, provocate si premiate de Redd’s, in spiritul deja obisnuit al inceputului de primavara.

„Complimente pentru fete” inseamna opt zile in care fetele vor fi surprinse, flatate, provocate si premiate de Redd’s, in spiritul deja obisnuit al inceputului de primavara.
In cafenele si baruri din Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara, primele seri de martie vor fi aromate cu berea Redd’s Fresh, insotita de martisoare speciale.
Pagina Facebook – Redd’s – Too Tasty For Men va gazdui nu doar complimente inspirate ci si concursuri pe care nu trebuie sa le ratati: 35 de castigatoare vor primi cate o pereche de pantofi Sepala by Mihaela Glavan, si toate participantele la concurs vor fi invitate la super-petrecerile Redd’s din serile de 8 si 9 martie.

Un compliment memorabil le asteapta pe fetele prezente in mall-urile Afi Cotroceni Bucuresti si Iulius Mall Timisoara sambata, 3 martie, dupa ora 16.00!

Cluburile Fratelli Lounge & Club din Bucuresti (8 martie), Club 30 din Timisoara (9 martie) si Skin Club din Iasi (8 martie) vor fi gazdele petrecerilor Redd’s unde fetele, dar si baietii sunt asteptati sa primeasca si sa ofere cat mai multe complimente. De-a lungul serii nu vor lipsi muzica live si premiile, iar fetele care au participat la concursul Redd’s pe Facebook vor intra automat in tragerea la sorti pentru o tinuta de designer, semnata Silvia Serban.

Mai multe despre surprizele pregatite de Redd’s intre 1 si 8 martie, pe www.facebook.com/reddsbeer.










Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.