O geanta in 25 de ani

O geanta in 25 de ani
Kudika
6 Martie 2012

Dar daca geanta ta ar avea un pic de noroc si atunci cand te-ai apucat deja de ea si stii cum vrei sa fie , sansa iti arata ceva nou, iti da acea stralucire pe care ti-ai dorit-o de la bun incepit dar care nu aparuse inca in realitate.

Comunicat de Presa

Kipling te provoaca sa iti imaginezi cum se poate constui o geanta intr-un sfert de secol

Ideea
Incepe prin a crede sincer ca ai acea Idee, unica si atat de frumoasa incat geanta ta va ajunge cu siguranta emblema brand international de prestigiu.

Exact acelasi lucru au crezut si fondatorii Kipling cand si-au propus in 1987 sa revolutioneze peisajul -de altfel coonventional atunci- al posetelor.

Sansa

Dar daca geanta ta ar avea un pic de noroc si atunci cand te-ai apucat deja de ea si stii cum vrei sa fie , sansa iti arata ceva nou, iti da acea stralucire pe care ti-ai dorit-o de la bun inceput dar care nu aparuse inca in realitate.

Din nou, asta s-a intamplat si acum 25 de ani in momentul in care din greseala, in timpul procesului de vopsire, materialul gentii s-a incretit creand astfel acel material inimitabil al fiecarei genti Kipling.
Curajul

Odata ajunga in pasul asta,iti doresti cu siguranta mai mult de la geanta ta.Vrei sa fie speciala si stii ca are si potential. Asa ca ii creezi o emblema.

Kipling a ales maimuta, acel accesoriu de care nici una din miile de produse nu s-a despartit vreodata. Acest accesoriu diferentiata gentile kipling de oricare altele si mai mult decat atat, el defineste si femeia care il poarta: femeia care gaseste intotdeauna un loc pentru lucurile mici care inseamna atat de mult.
Evolutia

Odata ce ai tot ce ti-ai putut dori de la geanta ta, vrei ca si restul lumii sa stie asta si vrei ca geanta ta sa ajunga sa fie purtata de femeile acelea care vor sti sa se bucure de ea.

In 25 de ani de activitate produsele Kipling au ajunssa fie prezente in 67 de tari, sa aiba vanzari record in SUA, Brazilia, Coreea de SudsiBelgia, sa fie brandul numarul 1 in Brazilia, sa isi gaseasca inspiratia in fiecare loc nou in care ajung sis a devina cel mai important brand de fashion pe care Belgia il exporta.
Planurile

Ai ajuns sa construiesti o geanta in 25 de ani si acum probabil te gandesti la tot ce ai realizat in acest timp dar si la tot ceai de facut de acum inainte. Dar asta nu te impiedica sa te bucuri acum.
Kipling allege sa iti urmeze sfatul si acum se bucura de fiecare zi in care o alta femeie descopera o geanta practica, frumoasa si rezistenta, o geanta versatile care poate fi purtata in atat de multe moment diferite ale fiecare zi.
Si allege sa iti multumeasca tie, femeia care ai creat alaturi de Kipling, o geanta in 25 de ani.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri