Gama Gerovital H3 Evolution vine cu un produs nou

Gama Gerovital H3 Evolution vine cu un produs nou
Kudika
7 Martie 2012

Ridurile sunt unul dintre dusmanii de temut ai oricarei femei, iar contracararea imbatranirii pielii devine o prioritate in ingrijirea tenului.

Comunicat de Presa

Cluj-Napoca, 5 martie 2012: Ridurile sunt unul dintre dusmanii de temut ai oricarei femei, de aceea, contracararea imbatranirii pielii si aparitiei ridurilor devine o prioritate in ingrijirea tenului, mai ales dupa varsta de 30 de ani. Pentru a raspunde nevoilor de intretinere a tenului care da primele semne de imbatranire sau care se confrunta deja cu riduri mai profunde, Farmec a creat Fiolelele cu Acid Hialuronic, un nou produs care vine in completarea gamei Gerovital H3 Evolution.

Fiolele cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution contin un ser bogat in Superoxid Dismutazǎ si Acid Hialuronic pur si lipozomal, avand efecte intense de hidratare si de netezire a ridurilor. Acidul Hialuronic pur actioneaza dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele si diminuarea pierderilor transepidermale de apa, iar lipozomii cu Acid Hialuronic patrund in piele si umplu ridurile din interior, astfel incat ridurile si liniile fine sunt mult diminuate.

Efectul anti-age este potentat si prin Superoxid Dismutaza care are rol de protectie atat pentru fibrele de colagen si elastina, cat si pentru acidul hialuronic. Folosite cu regularitate, fiolele cu acid hialuronic duc la reducerea vizibila a ridurilor adanci. Fiolele se folosesc dimineata sau seara, in cure de cate 10 zile de tratament, prin aplicarea continutului unei fiole pe fata proaspat demachiata, prin masaj usor. Pentru efecte de durata, tratamentul se aplica lunar.

Eficacitatea produsului a fost demonstrata printr-o evaluare instrumentala: dupa 28 de zile de utilizare, adancimea ridurilor profunde a fost redusa cu pana la 24%, iar nivelul de hidratare a crescut cu pana la 66.7%, la o ora de la prima aplicare.

Fiolele cu Acid Hialuronic completeaza gama Gerovital H3 Evolution, special creata pentru incetinirea mecanismelor de imbatranire a tenului femeilor de peste 30 de ani. Gama foloseste 3 principii active cu actiune directa:

• SOD supranumita “superenzima antiimbatranire”, cea mai activa enzima antioxidanta de origine naturala, cu efecte pe termen lung in refacerea fermitatii pielii;
• GPG4 regenereaza tenul din interior, fiind o sursa de energie pentru celulele imbatranite, care au o capacitate redusa de a genera si stoca energia;

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri