Setari Cookie-uri

Eucerin iti aduce noul Deo Roll-on special pentru tine

Eucerin lanseaza un nou Deo Roll-on special conceput pentru pielea sensibila, intoleranta si proaspat epilata

Noul Deo Roll-on Eucerin pentru piele sensibila si intoleranta combina efectul anti-perspirant timp de 24 de ore cu o formula delicata de ingrijire, potrivita atat pentru femei, cat si pentru barbati. Cu formula sa testata dermatologic, fara alcool, fara parfum sau coloranti, roll-on-ul Eucerin Deo Sensitive se remarca prin toleranta ridicata la nivelul pielii, fiind recomandat chiar si in cazul persoanelor care se confrunta cu probleme speciale precum dermatita atopica sau psoriazis.Mai mult decat atat, poate fi folosit si de persoanele care au tolerabilitate scazuta la produse de tip deo roll-on si spray.

Datorita formulei sale delicate, Eucerin Deo Sensitive actioneaza activ asupra pielii si nu inhiba functionarea normala a glandelor sudoripare. Imbogatit cu bisabolol (extras din musetel), un ingredient recunoscut pentru functiile sale de regenerare si calmare a pielii, este recomandat si dupa epliare, atunci cand pielea axilei este mult mai sensibila. Valoarea pH sub 6 reduce activitatea bacteriana si, implicit, procesul de transpiratie.
Astfel, noul deo roll-on de la Eucerin vine in completarea igienei personale zilnice, pentru o desavarsire a ingrijirii si a frumusetii.

Pret in farmacii: 29 RON
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.