Kudika
12 Martie 2012

Baba sufera la frumusete! Asta ni se spune inca de mici, de cand incepem sa descoperim ritualurile de infrumusetare.

Comunicat de Presa

Baba sufera la frumusete! Asta ni se spune inca de mici, de cand incepem sa descoperim ritualurile de infrumusetare si proverbul continua sa ne urmareasca si astazi, parca mai abitir in luna martie, cand suntem mai mult ca niciodata in centrul atentiei.

Anticipand dorinta noastra, a femeilor, de frumusete confortabila, Nomasvello, si-a propus sa combata aceasta zicala printr-o tehnologie moderna de infrumusetare: lumina intens pulsata, care ofera rezultate extraordinare, FARA durere. Nomasvello, liderul mondial in domeniul tratamentelor cosmetice cu IPL, ofera o gama de servicii variate, care include atat tratamente profesioniste de epilare definitiva, cat si terapii faciale (pentru reducerea ridurilor de expresie, estomparea acneei usoare, neinflamatorie si petele - melasme sau lentigo-uri - uniformizarea tenului sau reducerea porilor).

In plus, Nomasvello este singurul centru care a introdus pe piata din Romania tariful unic, unisex - de 30 de euro/sedinta, indiferent de zona - atat pentru tratamentele de fotoepilare, dar si pentru cele de fotorejuvernare. Acest tarif unic permite accesul tuturor femeilor, care vor sa isi ingrijeasca frumusetea, la beneficiile tratamentelor cu IPL.

Pe langa pretul accesibil si tehnologia de ultima generatie, Nomasvello iti ofera garantia unei experiente placute, in deplina siguranta, alaturi de asistenta permanenta. Fiecare tratament incepe cu o sesiune de informare despre modul de functionare a tehnologiei IPL Nomasvello si cu un test gratuit de toleranta. Acest test permite personalizarea tratamentului de epilare definitiva sau terapie faciala in functie de caracteristicile tale fizice (fototip), astfel incat tratamentul sa fie nedureros, eficient, sigur si cu efecte de lunga durata.
Spune NU durerii! Alege sa fii confortabil de frumoasa!

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: