Setari Cookie-uri

Bosch face valuri cu noul aparat de coafat S-Waver

Bosch Electrocasnice anunta lansarea a noului produs pentru aranjarea parului din gama ProSalon.

Comunicat de Presa

Bosch Electrocasnice anunta lansarea, in luna martie, a noului produs pentru aranjarea parului din gama ProSalon de la Bosch – aparatul de coafat S-Waver. Noul aparat permite realizarea unei palete foarte largi de coafuri, de la valuri ample, specifice stilului retro, la cele ale anilor 80. Mai mult, specialistii Bosch pun la dispozitia clientelor care cumpara acest produs un mic manual de coafat, iar pe site-ul www.bosch-home.ro se vor gasi filme menite sa inspire femeile in folosirea noului produs de coafat.



Chiar daca specialistii in hair styling au anuntat faptul ca acum este la moda aspectul neted al parului, buclele si valurile sunt importante, varfurile purtandu-se inspre interior. Acestea sunt tendintele in materie de coafuri in 2012, iar Bosch pune la dispozitia femeilor din Romania un nou produs de coafat potrivit pentru cele mai moderne coafuri. Astfel, cu ajutorul ondulatorului de par pentru valuri S-Waver se pot crea patru coafuri diferite, noi si moderne, inclusiv frumoasele „valuri S”, carora li se datoreaza si denumirea ondulatorului. De asemenea, specialistii Bosch anunta faptul ca noul aparat de coafat permite realizarea, ’’cat ai pocni din degete’’, a valurilor ample, specifice stilurilor retro sau, alternativ, buclele firave ale anilor ’80.


Doua degete pentru o coafare mai usoara
Expresia “Cat ai pocni din degete” poate fi luata ca atare in acest context, deoarece pentru a crea aceste stiluri diferite, se pot descoperi diverse tehnici noi pentru rasucirea suvitelor de par in jurul dispozitivului pentru ondulare. Designul inovator cuprinde doua placi care se incalzesc, de dimensiuni diferite, peste care si intre care sunt rasucite suvitele de par. Diferitele stiluri de coafuri necesita abordari variate. Uneori, o suvita de par separata este rasucita doar in jurul unuia dintre cele doua „degete”, alteori in jurul ambelor sau chiar si in jurul primului si apoi al celui de-al doilea deget. Suna complicat, insa nu este deloc asa, deoarece extremitatile cu forma speciala ale placilor care se incalzesc faciliteaza rasucirea suvitelor, evitand in acelasi timp alunecarea parului atunci cand se onduleaza.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.