Comunicat de Presa

Blue Coffee Service a lansat in Romania primul Lavazza Training Center, scoala espresso-ului italian autentic. Evenimentul de inaugurare, o intalnire destinata exclusiv jurnalistilor, a fost sarbatorit cu participarea lui Alessandro Sforza (Regional Business Development Manager Romania), Marcello Arcangeli (Head of Espresso Based Beverages & Know How Organization, Lavazza) si Daniele Moddafari (Distributor & Export Trening Manager).

(P) La Fantana lanseaza Green, brandul propriu de cafea si produse complementare

Lavazza Training Center Bucuresti, deschis profesionistilor cafelei, clientilor si jurnalistilor, face parte dintr-o retea de 50 de scoli de espresso conduse de Lavazza in lume, cel de la Bucuresti fiind chiar Numarul 50! Scopul principal al acestui nou edificiu este de a califica experti adevarati, capabili sa respecte, sa dezvolte si sa comunice povestea si cultura espresso-ului italian autentic.

Conceptul din spatele acestui centru de training si inovatie s-a nascut din dorinta Lavazza de a maximiza calitatea cafelei, pentru ca publicului sa ii fie oferit un produs de top, excelent preparat.

Din acest motiv, Lavazza Training Center Bucuresti, impreuna cu celelalte centre de pe cele 5 continente, a dezvoltat un program educational pentru a antrena profesionisti de exceptie, pentru a experimenta cu noi senzatii si pentru a cerceta unica si atat de perfecta calitate a espresso-ului.

Cursurile oferite la centru sunt create pentru a intampina nevoile fiecarui vizitator – avand o gama variata de cursuri teoretice, practice, gastronomice sau de degustare – si de asemenea de a oferi oportunitatea de a prepara retete pe baza de espresso. Acestea sunt sesiuni dinamice dedicate oricarui tip de public, de la cei care isi doresc sa invete despre lumea cafelei pana la cei care doresc sa devina adevarati experti in cafea.

“De peste 115 ani, misiunea Lavazza a fost aceea de a actiona in calitate de ambasador international al espresso-ului autentic italian. Astazi, suntem mandri sa aducem Academia chintesentei Espresso-ului Italian in Romania prin Lavazza Trening Center Bucuresti,” a spus Marcello Arcangeli, Head of Espresso Based Beverages & Know How Organization, Lavazza.

“Cu ajutorul acestor centre moderne, Lavazza intentioneaza sa inoveze, sa studieze si sa experimenteze cu proprietatile cafelei, sa ii descopere calitatile senzoriale si sa creeze noi si delicioase retete. De asemenea, intentionam sa facem disponibile toate aceste concepte oamenilor care vor sa patrunda mai adanc in experienta espresso-ului autentic.” a spus Alessandro Sforza, Lavazza Regional Business Development Manager.

Olympus aduce retete savuroase cu preparare rapida, sub semnatura Irinei Bucsa
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: