Kudika
16 Martie 2012

Gillette Fusion ProGlide te invita la Disco 3D Party, prima petrecere 3D din Romania.

Comunicat de Presa

REGAL DE BALET: Povestea unui spectacol care unește românii, la Centenar

Gillette Fusion ProGlide te invita la Disco 3D Party, prima petrecere 3D din Romania. Disco 3D Party are loc Sambata, 17 martie, in 5 orase din Romania, incepand cu ora 00:00 si este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului pentru iubitorii de muzica si tehnologie.

Invitatii vor avea ocazia sa descopere inovatiile celui mai nou aparat de ras de la Gillette, Gillette Fusion ProGlide si sa se bucure de spectacolul oferit de proiectiile 3D si de muzica mixata de DJ celebri.

Evenimentul are loc, simultan, in urmatoarele orase si locatii: Fratelli Studios din Bucuresti, Fratelli Lounge&Club din Constanta, Fratelli Lounge&Club din Timișoara, Obsession din Cluj, Queens din Iasi.
De asemenea, 3D Disco se desfasoara simultan si in Serbia si Bulgaria.

Proiectiile 3D vor fi acompaniate de muzica electronica mixata de DJ celebri precum Adrien Villanova in Bucuresti, Mark Rae in Constanta, Marco Magistro in Timisoara, Cedric la Luna in Cluj, Westfunk in Iasi.
Vino la prima petrecere 3D din Romania si poti avea sansa de a castiga premii oferite de Gillette Fusion ProGlide si de a petrece alaturi de Narcis Raducan, director tehnic FC Steaua.

Gillette celebreaza momentele Bond din viata fiecarui barbat

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: