Setari Cookie-uri

NESCAFノ® Dolce Gusto® prezinta AGATHA RUIZ DE LA PRADA

Creatoarea spaniola de moda Agatha Ruiz de la Prada isi prezinta colectia pret-a-porter toamna-iarna 2012-2013.

Comunicat de Presa

Creatoarea spaniola de moda Agatha Ruiz de la Prada isi prezinta in premiera in Romania colectia pret-a-porter toamna-iarna 2012-2013. Evenimentul va avea loc pe 11 aprilie 2012 la World Trade Plaza - Bucuresti, cu incepere de la ora 20:00.

Colectia debordeaza de culoare si naturalete sofisticata, dar subliniaza si adevarata functionalitate, oferind o noua abordare capricioasa a realitatii reci a iernii. Modele geometrice, voluminoase, combinate cu cascade de linii drepte creeaza perceptia unor siluete in continua miscare.



Consecventa cu stilul ei, Agatha a inclus si in noua colectie modelele clasice liniare pe care le-a folosit, in mod repetat, de la prima ei prezentare.
Agatha Ruiz de la Prada a intrat in lumea modei in 1981, cu prima colectie de vestimentatie feminina, pe care a prezentat-o la Madrid. Colectia s-a dovedit un succes, asa ca in scurt timp Agatha si-a deschis primul magazin-atelier in capitala Spaniei si a inceput sa participe la spectacole de moda in Madrid si Barcelona.

Dupa ce a cucerit Spania, Agatha a inceput, incetul cu incetul, sa treaca granitele si sa castige recunoastere internationala prin intermediul expozitiilor si al prezentarilor sale de moda.
Astazi, colectiile ei revin mereu pe podiumurile de moda din Spania, Franta, Italia, Columbia, Polonia, Grecia, Santo Domingo, Statele Unite, Mexic si multe alte tari.




In cursul anului 2010, Agatha a fost invitata sa-si prezinte colectiile in majoritatea tarilor din America Latina. Ea a proiectat si a inaugurat trei picturi murale de mari dimensiuni in Buenos Aires, Santiago de Chile si Lima.

In anul 2011, cu ocazia celei de-a 30-a aniversari a primului spectacol de moda realizat de creatoare, a fost infiintata fundatia Agatha Ruiz de la Prada. Tot anul trecut Agatha a primit recunoasterea maxima, o data cu premiul “Lorenzo il Magnifico a la Carriera“ (Bienala de la Florenta, Italia).
Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.