Setari Cookie-uri

Cool Hunt: Corelli Boutique, un refugiu al frumosului

Daca ai nevoie de un magazin de design interior si te afli prin centrul Bucurestiului, avem un nume interesant pentru tine: Corelli Atmosphere Boutique. Un mic magazin situat pe o straduta si care iti va atrage automat atentia.

Daca ai nevoie de un magazin de design interior si te afli prin centrul Bucurestiului, avem un nume interesant pentru tine: Corelli Atmosphere Boutique. Un mic magazin situat pe o straduta si care iti va atrage automat atentia. De ce? Pentru ca in vitrina o sa observi rapid decoratiuni interesante si atractive. Cateva piese de mobilier te vor face sa intri in Boutique si te vei rataci printre toate elementele de design interiror.

Primul lucru care o sa-l observi cand intri este ca Boutique-ul este impartit in 5 zone: living, bucatarie, incaperea de baie, gradina, zona de vinuri si ciocolata. Interesant este faptul ca fiecare zona are un design special si este perfect pentru a te relaxa si pentru a citi cartea ta preferata.

Daca ai nevoie de accesorii si mobilier pentru a-ti crea un stil aparte in casa, Corelli Atmosphere Boutique iti aduce acel bun gust pe care il cauti si acea simplitate de care ai multe ori nevoie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.