Cool Hunt: Corelli Boutique, un refugiu al frumosului

Cool Hunt: Corelli Boutique, un refugiu al frumosului
Kudika
2 Aprilie 2012

Daca ai nevoie de un magazin de design interior si te afli prin centrul Bucurestiului, avem un nume interesant pentru tine: Corelli Atmosphere Boutique. Un mic magazin situat pe o straduta si care iti va atrage automat atentia.

Daca ai nevoie de un magazin de design interior si te afli prin centrul Bucurestiului, avem un nume interesant pentru tine: Corelli Atmosphere Boutique. Un mic magazin situat pe o straduta si care iti va atrage automat atentia. De ce? Pentru ca in vitrina o sa observi rapid decoratiuni interesante si atractive. Cateva piese de mobilier te vor face sa intri in Boutique si te vei rataci printre toate elementele de design interiror.

Primul lucru care o sa-l observi cand intri este ca Boutique-ul este impartit in 5 zone: living, bucatarie, incaperea de baie, gradina, zona de vinuri si ciocolata. Interesant este faptul ca fiecare zona are un design special si este perfect pentru a te relaxa si pentru a citi cartea ta preferata.

Daca ai nevoie de accesorii si mobilier pentru a-ti crea un stil aparte in casa, Corelli Atmosphere Boutique iti aduce acel bun gust pe care il cauti si acea simplitate de care ai multe ori nevoie.

Vinurile care se afla pe rafturi sunt din mai multe zone ale lumii precum Portugalia, Italia sau Franta si ciocolata care o vei gasi are numele de Corelli Chocolate.

Boutiqe este pentru doamne cat si pentru domnisoare, vei putea compara tot felul de bijuterii si o sa poti alege dintre esarfele vintage care iti stau la dispozitie.

Corelli Atmosphere Boutique este plin de culori feminine si calde, iar micile detalii te vor incanta cu siguranta. In cazul in care ajungi in centru, nu trebuie sa ratezi o vizita la acest magazin pentru ca iti va placea cu siguranta. Daca te fascineaza design-ul interior sau daca ai nevoie sa cumperi un cadou dragut pentru cineva drag, atunci Corelli este locul in care ai toate sansele sa gasesti ceea ce cauti.

Adresa Corelli Atmosphere Boutique este: Strada Piata Amzei nr.10-22 parter, Sector 1 (fosta locatie CEC).

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri