Setari Cookie-uri

Colgate Total Pro Gum Health, Sprijin Contra Problemelor Gingivale

Noul sistem de ingrijire orala Colgate Total Pro Gum Health reprezinta solutia cea mai eficienta pentru prevenirea si ameliorarea problemelor gingivale

Comunicat de Presa

Noul sistem de ingrijire orala Colgate Total Pro Gum Health reprezinta solutia cea mai eficienta pentru prevenirea si ameliorarea problemelor gingivale. Studiile arata ca 3 din 4 persoane* ar putea suferi de afectiuni gingivale, insa multe dintre acestea nu cunosc problemele cu care se confrunta si consecintele lor, ce pot duce chiar la pierderea definitiva a dintilor. Pentru a nu deveni una dintre aceste persoane, utilizarea noului sistem de produse Colgate Total Pro Gum Health este solutia optima.




Sistemul Colgate Total Pro Gum Health este un instrument complet pentru ingrijirea gingiei care ajuta la combaterea placii dentare si la pastrarea sanatatii orale. Controlul placii bacteriene este cel mai bun mod de a evita problemele gingivale.


Sistemul Colgate Total Pro Gum Health, ce mentine sanatatea gingiilor, va pune la dispozitie o pasta de dinti, o apa de gura, o periuta de dinti cu un design special si ata dentara. Pasta de dinti cu tehnologia Tricolsan/Copolimer asigura protectia gingivala, eliminand bacteriile si reducand sangerarea gingiilor cu pana la 88%. Beneficiile acestei paste de dinti au fost confirmate de rezultatele a numeroase studii clinice si de laborator, care constituie in acest moment cea mai dezvoltata documentatie stiintifica atribuita unui astfel de produs. De asemenea, formula sa protejeaza si impotriva celorlalte probleme dentare uzuale, cum ar fi cariile dentare, depunerea tartrului sau colorarea smaltului.



Apa de gura pentru uz zilnic, ce are o formula fara alcool, contribuie la controlul suplimentar al placii dentare. In plus, aceasta asigura si o respiratie proaspata si placuta. Periuta de dinti este special conceputa pentru a curata chiar si zonele greu accesibile, in timp ce maseaza delicat gingiile, datorita configuratiei speciale a portiunii active. Ata dentara completeaza sistemul de produse, ajutand la indepartarea zilnica a bacteriilor din spatiile interdentare.

Problemele gingivale va pot afecta tesuturile moi si partile osoase ce inconjoara si sustin dintii. Atunci cand periajul dentar nu se face corect, placa dentara, care se formeaza in permanenta pe suprafetele dentare, nu mai este indepartata in mod corespunzator, generand inflamatia gingiei. Aceasta poarta numele de gingivita si se manifesta in principal prin sangerare gingivala. Netratata, ea se poate transforma in parodontita, o afectiune grava, ce afecteaza dintii la nivel structural, ducand chiar la pierderea lor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.