Setari Cookie-uri

Kandia surprinde placerea intensa a ciocolatei

Iti amintești senzatia primului sarut? Dar emotiile care se transforma in batai puternice ale inimii? Noua ciocolata Kandia te aduce mai aproape de toate aceste momente intense,cu fiecare tableta.

Comunicat de Presa

Iti amintesti senzatia primului sarut? Dar emotiile care se transforma in batai puternice ale inimii? Noua ciocolata Kandia te aduce mai aproape de toate aceste momente intense,cu fiecare tableta.
Kandia si-a schimbat identitatea, prezentand o noua reteta, o noua forma si un nou ambalaj, iar toate acestea comunica placerea intensa a ciocolatei.

Schimbarea principala pe care Kandia o aduce acum consumatorilor este noua reteta. Abundenta celui mai important ingredient - masa de cacao, textura fina si complexitatea aromelor intregesc gustul inexplicabil al placerii. Procentul de cacao care a diferentiat mereu Kandia de celelalte tablete de ciocolata are un continut mai ridicat in noua reteta, ceea ce ofera un gust intens de ciocolata. Reteta ciocolatei s-a modificat din punct de vedere al proportiilor si tipurilor de ingrediente.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.