Setari Cookie-uri

Primavara asta faci curat in ritm de dans si castigi premii cu CIF si DOMESTOS

Odata cu venirea primaverii, ne ascundem hainele groase, deschidem larg geamurile si scoatem casa la lumina cu o curatenie de zile mari.

Comunicat de Presa

Odata cu venirea primaverii, ne ascundem hainele groase, deschidem larg geamurile si scoatem casa la lumina cu o curatenie de zile mari.

Este perioada in care trebuie sa gasim solutii rapide si la indemana pentru ca frecatul podelelor, spalatul geamurilor si curatarea faiantei sa devina mai usoare.
Cine-ti face curatenia de primavara mai usoara? Cif si Domestos impreuna cu muzica ta preferata.
Cei doi specialisti in curatenie sunt „Si hranici Si darnici”, iar acum iti vin in ajutor cu pachetele speciale si premii pe masura.

Cif si Domestos prin platforma promotionala ”Si harnici Si darnici” sunt aliatii curateniei inca din 2003 oferind nu doar produse de o calitate exceptionala ci si experienta unei curatenii eficiente. Anul acesta, curatenia de primavara se face pe ritmuri muzicale si cu premii la alegere.
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa cumperi un produs Cif sau Domestos cu eticheta promotionala in perioada 01.03.2012 – 30.04.2012, sa-ti alegi premiul dorit si sa inscrii codul prin SMS la 1886 sau pe site-ul campaniei, www.siharnicisidarnici.ro . Poti alege : Home Theatre 3D, TV LED 3D-HD sau IPAD 2.



Cif si Domestos in aceasta primavara au preturi speciale, premii generoase, muzica antrenanta si sfaturi pentru curatenia caminului tau :

Sfaturi pentru bucatarie:

Microbii si bacteriile se inmultesc cel mai rapid in mediu umed . Buretii si lavetele folosite la curatat sunt cele mai predispuse la inmultirea bacteriilor. Este foarte important sa le dezinfectezi zilnic cu Domestos 24H diluat sau cu Domestos spray. Inainte de o noua utilizare, nu uita sa le clatesti bine cu apa.
Hota absoarbe zilnic mirosuri de mancare, iar pe ea se depun praf si pete uleioase. Intretine hota curata cu Cif Spray Kitchen&Degreaser.
Pardoseala din casa se murdareste foarte rapid din cauza prafului , de aceea este bine sa o spalam cat de des putem : cu Cif Brillance pentru podele ii redai stralucirea si te bucuri de un parfum proaspat in intreaga camera.

Sfaturi pentru baie:

Spala clantele, robinetele, chiuveta, cada si faianta cu un burete inmuiat in Domestos 24HR diluat, pentru a avea o baie curata si dezinfectata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.