Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Clubul de fashion Stilago implineste un an de la lansarea in Romania

Sub sloganul "Top Brand. Top discounts", Stilago implineste in aprilie un an de cand a lansat oficial cel mai exclusivist magazin online de fashion, care se adreseaza femeilor stilate si active.

Comunicat de Presa

Toate fashionistele au descoperit de la Stilago ce se poarta in fiecare sezon, care sunt cele mai renumite si originale marci si cele mai bune reduceri in campanii limitate ca timp, ce piese vestimentare li se potrivesc sau ce stil le reprezinta cel mai bine.

Ele au avut la dispozitie peste 500 de marci internationale si s-au putut bucura de aceleasi articole vestimentare existente in vitrinele magazinelor din Milano, Paris sau New York , dar cu reducere de pana la 70% si fara a mai fi nevoite sa faca fata aglomeratiei din mall-uri.

Stilago.ro a devenit in scurt timp magazinul online de referinta in domeniul shopping-ului online. Fashion, Club, Blog sau Outlet sunt sectiunile site-ului care au tinut la curent femeile cu tendintele specifice fiecarui sezon, tipsuri si recomandari despre cum sa te imbraci in functie de ocazie si povesti despre brandurile preferate.


Kudika
5 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.