Noblezza Beauty Lounge continua seria inovatiilor in domeniul infrumusetarii, punand la dispozitia clientelor sale un serviciu exclusivist - consultatii personalizate de beauty.

“Am initiat acest proiect impreuna cu Noblezza Beauty Lounge, din dorinta de a impartasi clientelor atat experienta cat si pasiunea mea pentru domeniul beauty. Ofer consultanta de multi ani, insa niciodata pana acum intr-un cadru organizat, ca parte a serviciilor oferite de un centru specializat in estetica faciala si corporala. Eu insami sunt clienta Noblezza si revin aici mereu cu placere datorita starii pozitive pe care esteticienele reusesc sa o transmita. Consider ca frumusetea rezida in primul rand intr-o stare de bine si de echilibru interior, care se reflecta pe chipul fiecarei femei, iar Noblezza imi impartaseste aceasta viziune.”, a declarat Adina Necula.

Asemeni tuturor tratamentelor recomandate de specialistii Noblezza Beauty Lounge, consultatia incepe cu diagnosticarea faciala si intocmirea unei fise de analiza personalizata. Consilierea este strans legata de stilul de viata si de ritualul cosmetic zilnic si presupune:


- recomandarea produselor de ingrijire a tenului potrivite fiecarei cliente in parte, tinand cont de datele personale (varsta, conditia si tipul de ten), nevoi si buget;
- consiliere specializata pentru clientele care se confrunta cu probleme recurente in ceea ce priveste tenul, insotita de recomandarea produselor potrivite;
- consiliere cu privire la etapele unei ingrijiri corecte a tenului, in functie de particularitatile acestuia;
- recomandarea terapiilor estetice non-invazive, care pot sustine si potenta actiunea produselor cosmetice;
- recomandarea produselor de machiaj potrivite varstei, tipului de ten si nevoilor individuale, sfaturi cu privire la utilizarea acestora in scopul punerii in valoare a atuurilor si atenuarii aspectelor problematice.

Orarul si costul consultatiilor
Consultatiile de beauty se vor desfasura saptamanal, in zilele de marti si joi, in intervalul orar 17:00 – 19:00, exclusiv pe baza de programare prealabila – telefonica sau prin e-mail.
Durata unei sedinte de consultatie personalizata de beauty este de 50 de minute, iar costul acesteia este de 150 lei.

  • Kudika

    Fit Brokoli, companie originară din Turcia, consacrată în...

  • Kudika

    Ce opțiuni ai la dispoziție pentru a trimite colete din străinătate...

  • Kudika

    Anamaria Prodan, un nou conflict cu Laurențiu Reghecampf: Nu a avut...

  • Kudika

    Mixit lansează noi produse și arome de vară

  • Kudika

    Sezamo redefinește experiența cumpărăturilor alimentare online și...

  • Kudika

    Valentine's Day cu #FlowersAndChill by Floria.ro