Advertorial (P) Sarbatoarea Floriilor transforma Parcul Gradina Icoanei in Gradina cu Artisti

Intre 6 si 8 aprilie a.c., in parcul Gradina Icoanei (Bucuresti, sector 2), pentru toti iubitorii de arta si de animale mici, se deschide "Gradina cu Artisti".

Comunicat de Presa

Evenimentul, aflat la cea de-a 6-a editie se va desfasura intre orele 11:00 si 20:00 si cuprinde o serie de ateliere de creatie artistica (atelier de incondeiere oua, pictura, modelarea ceramicii, fotografie, creatie tutu-uri, atelier de reciclare creativa a deseurilor, etc.) si o expozitie cu vanzare de bijuterii, haine si accesorii „hand-made”.

„Gradina cu Artisti” se va anima, in weekend-ul Floriilor si prin alte activitati amuzante, relaxante sau spectaculoase: jonglerii cu foc, dansuri latino, irlandeze, jazz dance si concerte de muzica folk, indie si percutie.

Gradina Icoanei se deschide pentru toti amatorii de arta, sub diversele ei forme de manifestare, trecatorii fiind invitati sa-si exerseze talentul la atelierele de creatie amenajate in Gradina cu Artisti.
Evenimentul, sustinut de Primaria Sectorului 2, isi propune sa promoveze arta, lucrul manual si dezvoltarea creativitatii personale, prin participarea comuna, a artistilor si a publicului larg, la atelierele de creatie. Timp de trei zile, cei interesati vor invata cate putin din secretele: picturii, prelucrarii lutului si ale bijuteriilor „hand-made”.


Kudika
6 Aprilie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri