Intre 6 si 8 aprilie a.c., in parcul Gradina Icoanei (Bucuresti, sector 2), pentru toti iubitorii de arta si de animale mici, se deschide "Gradina cu Artisti".

In Gradina vor fi prezenti artizani diversi de la artistii care detin la perfectie tehnicile incondeierii oualor la cei care practica quilling-ului (arta de rulare a hartiei, prin care se obtin diverse obiecte decorative sau accesorii hand-made pentru tinute sau pentru nunti: marturii, meniuri, felicitari, etc.)
Cand sportul se imbina cu „arta” urbana extrema = slacklining. Printre noutatile acestei editii se numara slacklining-ul, sportul care presupune mersul pe o coarda legata intre doua puncte fixe.

In parcul Gradina Icoanei vor fi prezente “Comunitatea de Slackline din Romania” si echipa “Slackline Evolution” care vor arata amatorilor de sporturi urbane extreme, in cadrul unui workshop, cum sa-si mentina echilibrul pe corzi. Dintre „maestrii” in slacklining prezenti, cu demonstratii, in Gradina cu Artidti va face parte Florin Limbovici, care a primit 3 Da-uri la Romanii au Talent. (demonstratie slacklining)

Concertul de la ora 18:00
Fiecare dintre cele trei zile petrecute in Gradina cu Artisti se va incheia printr-un concert.
Vineri, 6 aprilie, este seara DJ-ilor. Indie Jules si Alexandru Aprodu vor electriza atmosfera cu ritmuri indie si electro.

Sambata, 7 aprilie, iubitorii de folk sunt invitati desculti in iarba sa fredoneze melodiile atat de cunosculte ale genului alaturi de Stefan Tivodar. Nu vor lipsi din repertoriu compozitiile proprii marca Proiectul Tivodar (Stefan Tivodar si Alex Nichita).

Duminica, 8 aprilie, Parcul Gradina Icoanei va fi dominat de ritmuri indoneziene, cu incepere de la ora 18:00 avand loc un concert de percutie sustinut de Percussion Band.

Gradina cu Artisti initiaza serile dansante la care intrarea este libera
De Florii, Gradina cu Artisti isi deschide portile pentru seri dansante. Vineri, 6 aprilie si duminica 8 aprilie, dupa ora 15:00, amatorii de dansuri latino vor invata de la dansatorii profesionisti ai scolii Salsa Veneno (www.salsaveneno.ro) pasi de salsa, rumba si bachata. Sambata, 7 aprilie, Atelier Pas Boutique (www.pasboutique.ro) va da gratuit lectii de jazz – dance, un stil care a luat nastere la inceputul secolului XX in Statele Unite, avand la baza charleston-ul, jitterbug-ul si swing-ul. De-a lungul timpului, jazz dance-ul s-a definit imprumutand elemente din majoritatea stilurilor de dans cu care a avut tangenta, astazi devenind cea mai populara forma de expresie prin miscare. Din programul de dans al zilei de sambata nu vor lipsi dansurile irlandeze, ai caror pasii de baza vor fi aratati de Anne-Marie Cunningham de la Dance Academy Bucuresti (www.dansirlandez.ro ).

Gradina cu Artiṣti sprijina comunitatea iubitorilor de animale mici
Intre 6 si 8 aprilie, Gradina Icoanei va face loc si unei zone de adoptii caini ti pisici.
Asociatiile Robi si Red Panda vor amenaja aceasta zona in care copiii si parintii sunt invitati sa adopte un animal care poate lesne deveni cel mai bun prieten. Din zona de adoptii nu vor lipsi materialele informative despre beneficiile detinerii animalelor de companie sau importanta sterilizarii. De asemenea, copiii pot participa la workshop-uri de invatare a copiilor despre cum trebuie sa se poarte in preajma animalelor.

Intrarea la evenimentul Gradina cu Artisti este libera.

Mai multe informatii despre evenimentul Gradina cu Artisti se pot gasi pe blog-ul evenimentului: www.gradinacuartisti.wordpress.com

  • Kudika

    - ADRENALINĂ - un spectacol ce explorează tema adicției...

  • Kudika

    Sweet Ela lansează o colecție delicioasă cu ocazia sărbătorilor de...

  • Kudika

    Pregătiri de Iepuraș: Idei de jocuri și jucării potrivite pentru...

  • Kudika

    Cum se face salata de icre în mod tradițional? 10 sfaturi utile

  • Kudika

    Cele mai frumoase mărțișoare pe care să le dăruiești femeilor din...

  • Kudika

    Valentine's Day cu #FlowersAndChill by Floria.ro