Setari Cookie-uri

(P) Ciuc Natur Radler, Primul Radler Romanesc

Ciuc Premium anunta oficial lansarea unui produs cu totul nou, Ciuc Natur Radler, ce introduce pentru prima data pe piata locala categoria Radler.

Paul Markovits, Marketing Director HEINEKEN Romania, povesteste despre esenta brandului si cum a luat nastere Ciuc Natur Radler: "Nu intamplator am ales sa cream Primul Radler Romanesc cu bere Ciuc Premium. Ciuc Premium este o bere dintr-o mie si la propriu si la figurat. Este renumita pentru faptul ca se bea doar pentru gustul bun. Ciuc Natur Radler e un produs inovator, care ofera o experienta cu totul speciala si tangibila, o recompensa imediata: gustul bun! De data asta, prin lansarea Ciuc Natur Radler, am incercat sa anticipam dorintele si gusturile romanilor, creand pentru ei versiunea romaneasca a Radler-ului bavarez, o bautura care vine sa completeze cele mai diferite stiluri de viata.

E adevarat, orice inovatie creeaza la inceput oarecare controversa prin noutatea sa, insa suntem convinsi ca publicul roman se va lasa cucerit de gustul bun al noii bauturi. Am inceput deja sa raspandim gustul Ciuc Natur Radler in toata tara si asteptam consumatorii sa isi spuna parerea despre aceasta bautura noua, desi noi deja o anticipam: Radler se bea doar pentru gust!"

Citește și:

Produsul, in ambalaje de sticla si doza de 0.5 litri, se poate gasi pe rafturile din intreaga tara incepand cu 2 aprilie.

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.