Setari Cookie-uri

(P) Noul Renault Twingo a explorat conceptul de design in cadrul evenimentului

Noul Renault Twingo a fost prezentat mass-media in cadrul unui eveniment exclusiv feminin, Design your spring, construit In jurul conceptului de design.

Comunicat de Presa

Evenimentul a debutat cu o prezentare unica si In premiera pentru publicul din România a Centrului de Design Renault despre etapele realizarii noului Renault Twingo.

Prezentarea Centrului de Design Renault a fost completata de ateliere sustinute de Dana Argesan, make-up artist, Loredana Nedelcu, designer accesorii si Ioana Sucu, designer floral, In cadrul carora invitatele au Invatat si au aplicat trucuri si tehnici de creatie.

In cadrul evenimentului organizat pe 5 aprilie, noul Renault Twingo a fost ocazia pentru a oferi o privire In culisele designului auto, accesorii, make-up si aranjamente florale. Noul Twingo a fost prezentat reprezentantelor mass-media prin intermediul unor ateliere, inspirate din caracteristicile si culorile noului model. Paula Fabregat-Andreu, Design Project Manager al Centrului de Design Renault din Bucuresti, le-a explicat invitatelor cum a fost adaptata noua strategie de design a Renault In crearea noului Twingo.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.