Setari Cookie-uri

(P) Intampina primavara alaturi de Beko

Luna aprilie este luna in care te poti bucura din plin de primavara. Mai mult chiar, in aceasta luna, sarbatoarea Pastelui te rasfata cu cateva zile de vacanta, pe care le poti dedica micilor tale placeri.

Comunicat de Presa

Pentru ca de curand ai descoperit ca iti place sa gatesti, deoarece te relaxeaza si iti da libertatea sa fii delicios de creativa, Beko te indeamna sa profiti de retetele speciale pe care ti le ofera pe site-ul www.gatesti-ingenios.ro, la sectiunea Solutii pentru petrecere. Recomandarea pentru anul acesta este gustoasa rulada de cotlet de miel, pe care o poti pregati usor, alaturi de multe legume precum: rosii, morcov, cartofi si ceapa frantuzeasca.

Pentru aceasta reteta, functia 3D este esentiala, de aceea Beko iti recomanda cuptorul incorporabil Beko OIM 25701X. Datorita modului de functionare 3D, cuptorul permite activarea tuturor elementelor de incalzire simultan, la nivel multidimensional si in plus, prepararea pana la 3 tavi cu meniuri diferite, fara nici cel mai mic risc ca aromele sa se amestece. De asemenea, are la dispozitie 14 functii de gatire si 52 de retete predefinite, care nu iti permit sa te plictisesti, provocandu-te sa incerci mereu preparate noi.
Da startul unei primaverii delicioase, alaturi de Beko!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.