Setari Cookie-uri

An unconventional world

"Uneori un parfum este mai evocator decat o fotografie sau o imagine. Starneste o explozie de senzatii, emotii, dorinte ce ne atrag si ne incatuseaza pana la o stare de beatitudine."

Profumum Roma inseamna o garderoba olfactiva, un concentrat de emotii si senzatii…Cu o concentratie nemaintalnita in lumea parfumeriei, de peste 40%, acestea lasa o amprenta de neuitat, evoluand dupa aplicare intr-o simfonie de acorduri si note magice.

Structura lor aparent simpla contureaza notele dominante si pe cele de baza timp indelungat, iar in contact cu pielea aceste parfumuri devin extrem de comunicative: dimineata sau seara, ne invaluie intr-o aura magica de nostalgie sau efervescenta, de senzualitate sau dezlantuire; lumea Profumum ne lasa sa fim asa cum ne dorim…precum o rochie care ne mangaie suav trupul si….mult mai mult…

Universul Profumum Roma este alcatuit din peste 22 de parfumuri diferite, reprezentate in lume de catre Ambasadori alesi cu grija, ambasadori ce sunt recunoscuti pentru pasiunea si expertiza lor in lumea parfumurilor de arta, in cazul Romaniei: Elysee Concept. In Romania, Elysee Concept lanseaza in exclusivitate ultimele doua creatii olfactive ale casei, Dolce Acqua si Eccelso.

Citește și:

Dolce Acqua
Aleea duce catre plaja ce se prelinge lasciv in marea cu nuante rosiatice la apus de soare. Briza mangaie dunele de nisip, invaluindu-ne in sunetele si culorile petrecerii ce tocmai incepe…..
Note: cocos, heliotrop, migdala, vanilie, seminte de tonka

Eccelso
Elegant si nonsalant… In timp ce isi face loc prin multimea a ata la vernisaj, o ceata il invaluie dandu-i o aura de mister si senzualitate...Vrei sa-l atingi, sa-l simti…
Note: bergamota, nucsoara, magnolie, santal, mosc

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.