Setari Cookie-uri

Daruieste zambete copiilor alaturi de La Roche-Posay si farmaciile Help Net

In perioada 1 mai-30 septembrie La Roche-Posay impreuna cu lantul de farmacii Help Net lanseaza campania "Daruieste zambete copiilor" pentru sustinerea Institutului pentru Ocrotirea Mamei si Copilului "Alfred Rusescu" (IOMC) din Bucuresti.

Comunicat de Presa

Pentru fiecare produs din gama de protectie solara ANTHELIOS vandut in aceasta perioada, 2 LEI vor fi donati catre renovarea salii de asteptare a ambulatoriului IOMC. Campania este valabila in exclusivitate in farmaciile Help Net.

„Am ales sa fim zi de zi aproape de pacientii nostri, ne-am luat angajamentul sa fim parte din viata comunitatii si am facut acest lucru implicandu-ne activ in campanii cu o componenta sociala puternica. Am identificat probleme, am facililitat accesul gratuit la informatie prin sfaturile specialistilor nostri si am oferit posibilitatea pacientilor de a face cele mai bune alegeri pentru o viata sanatoasa. Aderarea noastra la aceasta campanie este o alta modalitate prin care ne manifestam implicarea sociala si interesul fata de sanatatea comunitatii. ” Alina Marin, Category Manager Help Net.

Citește și:

Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului „Alfred Rusescu” (IOMC) a fost infiintat in urma cu peste jumatate de secol si este cunoscut ca fiind una dintre unitatile care ofera asistenta medicala zi si noapte in unitatile spitalicesti ambulatorii. Cercetarea stiintifica (in domeniul sanatatii mamei si copilului) este un obiectiv major al activitatii IOMC. De asemenea IOMC este coordonatorul a numeroase programe nationale de sanatate a mamei si copilului.

Pentru mai multe informatii despre campania „Daruieste zambete copiilor”, este disponibila pagina de Facebook La Roche-Posay Romania.

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.