Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Serviciile de transfer de bani Western Union sunt accesibile acum prin Internet Banking

Western Union, impreuna cu Banca Transilvania, ofera clientilor din Romania mai mult confort si flexibilitate in trimiterea sau primirea de bani prin lansarea recenta, a serviciilor de transfer prin Internet Banking.

Dupa deschiderea contului, clientii vor solicita Serviciul de Internet Banking si astfel, cu un simplu click, pot trimite bani oriunde in lume, in cele peste 200 de tari si teritorii acoperite de puternica retea globala de locatii ale Agentilor Western Union. La fel de simplu, banii pot fi trimisi si pe teritoriul Romaniei. Pe de alta parte, clientii care au cont la Banca Transilvania pot primi bani trimisi prin Western Union din reteaua internationala sau locala care pot fi virati direct in conturile lor, retrasi de la ghiseu sau folositi la plata cu cardul atasat contului.

Principalul avantaj conferit de serviciul Western Union prin Internet Banking este faptul ca le ofera clientilor optiunea de a-si face transferurile de oriunde se pot conecta la internet, chiar de la ei de acasa sau de la birou, fara sa mai fie nevoiti sa se deplaseze la un ghiseu. Sumele sunt transferate rapid, in doar cateva minute si, in plus, comisioanele de transfer sunt mai mici cu pana la 15%.

Noul serviciu Western Union raspunde cerintelor clientului modern, conectat la era digitala, care cauta servicii rapide, fiabile si usor de folosit. Acelasi principiu a stat la baza lansarii in Romania, in urma cu doi ani, a serviciului de transfer de bani Western Union direct de la ATM-urile din reteaua Bancii Transilvania. Astazi, clientii Bancii Transilvania au la dispozitie o retea de 850 de bancomate pe tot teritoriul Romaniei prin care pot efectua transferuri de primire sau trimitere de bani din si in intreaga lume.

Noile canale de transfer prin internet banking si ATM le ofera clientilor alternative moderne de a trimite sau a primi bani peste tot in lume prin serviciul rapid si oriunde la indemana al Western Union. In plus, clientii beneficiaza de accesul la o retea globala de 500.000 de locatii ale Agentilor in 200 de tari si teritorii, de experienta solida de peste 160 de ani a companiei in transferurile financiare si de siguranta celor mai stricte standarde internationale de conformitate.


Kudika
10 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.