Setari Cookie-uri

Napolact premiat pentru calitatea produselor la Monde Selection si iTQi

Iaurtul Numa' bun si branza de Nasal de la Napolact au fost premiate de catre juriul Monde Selection, institut international de selectie a calitatii, cu medalia de aur pentru calitatea produselor in categoria produse alimentare.

Sursa foto: Shutterstock.com

“A fost prima participare Napolact la Monde Selection si la iTQi si suntem foarte fericiti ca am castigat, cu ambele produse prezente, medalii. Pentru Napolact aceste premii inseamna o recunoastere la nivel mondial a calitatii produselor noastre. Am ales sa mergem la Monde Selection si la iTQi cu Iaurtul Numa’ bun pentru ca am fost convinsi de calitatea ridicata a acestui produs romanesc inspirat din gustul lactatelor care se faceau in gospodariile ardelenesti. Cu branza de Nasal am vrut sa aratam lumii intregi unicitatea branzeturilor facute in pestera de la Taga”, declara Marian Chiraches, Group Brand Manager Napolact.

iTQi (Institutul International de Calitate si Degustare) este una dintre cele mai importante organizatii independente specializata in degustarea si promovarea produselor alimentare din toata lumea. Juriul este alcatuit din chefi de la cele mai importante 13 asociatii culinare si de sommelieri. Anual, companii din peste 80 tari participa la concursul Superior Taste Awards.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.