Setari Cookie-uri

Crizal UV, lentilele de ochelari cu cel mai performant factor de protectie UV din lume

Essilor, lider mondial in fabricarea de lentile de ochelari, a lansat Crizal UV , singurele lentile de ochelari care protejeaza cel mai eficient ochii impotriva razelor ultraviolete daunatoare.

Comunicat de Presa

Essilor prezinta de asemenea Eye-Sun Protection Factor (E-SPF), un nou parametru de protectie a ochilor, asemanator sistemului folosit pentru a masura eficacitatea anti-UV a produselor de ingrijire a pielii si a lotiunilor de plaja. Romanii se vor putea bucura de avantajele noului sistem de protectie UV incepand cu luna Mai a acestui an.

Majoritatea lentilelor impiedica transmiterea razelor UV prin suprafata anterioara a lentilei. Pana in prezent, nici cele mai bune lentile nu ofereau protectie impotriva razelor UV care vin din spatele si din lateralele lentilei, care pot reprezenta pana la 50% din razele UV periculoase si care se reflecta spre ochi. Essilor lanseaza lentila Crizal® UV, dotata cu un nou strat antireflex pe partea posterioara a lentilei, ce elimina razele UV reflectate spre ochi, pastrand o transparenta perfecta. De aceasta inovatie pot beneficia zi de zi, pe tot parcursul anului, toti cei care poarta ochelari, indiferent de corectia pe care o au. Aceasta solutie imbunatatita impotriva UV este disponibila atat pentru lentile incolore Crizal® UV, cat si pentru ochelarii de soare, cu Crizal Sun UV.

Citește și:

Inovatia Essilor consta din filtrul anti-UV, Broad Spectrum Technology, care absoarbe atat razele UV care vin din fata, cat si pe cele care se reflecta din spate pe suprafata interioara a lentilei, protejand complet ochiul.

„Lentilele Crizal® UV sunt rezultatul unei ample cercetari asupra problemelor generate de razele UV asupra ochilor. In ultimii ani am fost educati sa ne protejam foarte bine pielea de actiunea acestor raze. Nu trebuie sa uitam ca si ochii sunt la fel de sensibili si trebuie protejati. Sunt mandru ca orientarea Essilor catre inovatie a generat cea mai buna solutie pentru combaterea unui adversar atat de puternic, cum sunt razele UV” , a declarat Pascal Gery, Manager General Essilor Romania.

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.