Setari Cookie-uri

Concurs ECCO: O saptamana de cinci stele la Copenhaga

ECCO ofera o excursie de doua persoane la Copenhaga, cu o valoare de peste 3.200 de Euro.

Comunicat de Presa

Totul se intampla intr-un concurs pe pagina de Facebook ECCO, in aceasta aplicatie, unde fanii ECCO Romania pot explora, deocamdata virtual, Copenhaga si stilul de viata scandinav.

Concursul se desfasoara sub forma unei calatorii prin Copenhaga si imprejurimile sale, ca un preview al premiului:

· Userii intra in aplicatie, unde aleg mai intai trei dimensiuni ale Scandinaviei pe care vor sa le descopere in Copenhaga, ajutati de o harta a orasului si de o lista de sugestii. Pot sa-si incante simturile experimentand gastronomia scandinava, sa ia la pas muzeele de arta din Copenhaga sau sa se relaxeze intr-un spa pe malul litoralului danez. Sau, de ce nu, sa exploreze imprejurimile pe bicicleta.

· Participantii la concurs aleg apoi o pereche de pantofi din colectia ECCO Primavara-Vara 2012 cu care sa exploreze capitala daneza.

Citește și:

· Urmatorul pas: raspund unui quiz cu cinci intrebari legate de temele de interes alese.

· In final, participantii isi motiveaza alegerile anterioare intr-un mesaj – acesta este si criteriul in functie de care este ales castigatorul calatoriei la Copenhaga.

Concursul se desfasoara la nivel international. Un juriu ECCO Danemarca alege, dupa incheierea concursului, cel mai creativ raspuns dintre cele inscrise.

Userii din Romania se pot inscrie pana pe 20 mai 2012 in competitia pentru o excursie pentru doua persoane in Danemarca.

Castigatorul va experimenta timp de o saptamana lifestyle-ul scandinav: se va rasfata la casa de vara Novasol, in nordul regiunii Zeelanda, chiar langa Copenhaga, va vizita Muzeul de arta moderna Louisiana si obiectivele turistice ale capitalei daneze, la pas sau cu bicicleta, si va experimenta gastronomia nordica. Mai multe detalii despre concursul ECCO gasiti in aici

Citește și:

Featured foto by Undrey via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.