Setari Cookie-uri

Coffee Lovers Event la final!

Asociatia de Cafea de Specialitate din Romania, impreuna cu Kiruna publicis (agentia de evenimente a SCAE Romania) a organizat in cadrul RomEXPO primul Salon International de Cafea din Romania.

Comunicat de Presa

Evenimentul a reusit sa aduca impreuna producatorii si importatorii de cafea si produse conexe, nationali si internationali. In cadrul evenimentului s-au organizat cinci competitii de barista, pentru care SCAE ROMANIA are licenta de a le organiza. Aceste cinci competitii au desemnat concurentii care vor reprezenta Romania la campionatele mondiale de barista.

Cristian Coman va reprezenta Romania la WORLD BARISTA CHAMPIONSHIP, Marius Nica va reprezenta Romania la Cup Tasting Championship, Vlad Buda va reprezenta Romania la Brewers Cup, iar Laura Badita Lezis va reprezenta Romania la Cezve Ibrick Championship. Toate competitiile mai sus mentionate se vor desfasura in Viena, in perioada 11 – 14 iunie 2012.

Floriana Vlaicu va reprezenta Romania la Coffee in Good Spirits Championship si Marius Nica va reprezenta Romania la Latte Art Championship, care se vor desfasura in 1-4 noiembrie 2012 in Seul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.