Setari Cookie-uri

Diamantele intra in portofoliul V+O Communication

Primul wholesaler de diamante din Romania care este membru al Bursei de Diamante din Israel, a ales V+O Communication pentru comunicare integrata si servicii de consultanta strategica in abordarea pietei de pietre pretioase din tara noastra.

Sursa Foto: Shutterstock.com

Bursa Diamantelor din Israel si cea din Antwerpen, Belgia, controleaza aproape integral comertul mondial cu diamante. Arie David lucreaza in acest domeniu din 1980 si este unul dintre cei 3.600 de membri ai Bursei Diamantelor din Tel Aviv din anul 1988. In Romania, Arie David va adresa trei categorii de potentiali clienti si anume: bijutierii carora sa le ofere pietre la preturi si conditii avantajoase, respectiv pasionatii de diamante pentru bijuterii insa si cumparatori-investitori care folosesc diamantele ca instrumente investitionale pe termen lung. Spre exemplu, pretul mediu al unui carat de diamant a crescut de peste 10 ori din 1980 pana in mai 2012 (sursa).

„Cred ca suntem prima agentie de comunicare din Romania care lucreaza pentru un diamantar, membru al Bursei Diamantelor de la Tel Aviv. Este un domeniu pe cat de incitant, pe atat de frumos, pe care imi doresc sa il putem promova la adevarata sa valoare in tara noastra”, a declarat Loredana Visa, General Manager V+O Communication Romania.

Citește și:

Acest parteneriat anunta practic intrarea Romaniei pe harta mondiala a diamantelor, prin deschiderea businessului primului diamantar profesionist, care dispune de stocuri de pietre pretioase pentru orice cerere din partea unui bijutier sau a unui client privat, sau poate livra la comanda intr-un interval foarte scurt de timp aproape orice diamant.

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.